fbpx

Dnevni horoskop za subotu – 6. jul 2019. godine

Preporuka:

Kako ojačati imunitet u vreme Corona virusa (10 saveta nutricioniste)

Kada zavlada epidemija i pandemija u svetu svaka osoba se zapita kako mogu sprečiti infekciju i kako ojačati imunitet.  Svakodevno...

Raspored TV nastave za učenike osnovnih škola (30. mart – 3. april 2020)

TV nastava za učenike osnovnih škola biće organizovana radnim danima na kanalima RTS 2 i RTS 3, a ovde...

Rektorka: Ispitni rokovi posle vanrednog stanja, nema uslova za onlajn polaganja

Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović izjavila je da će svi ispitni rokovi na tom univerzitetu morati da budu...
- Reklama -

Mesec ulazi u znak Device ove subote, i tu je do kraja nedelje. Mesec u ovom znaku voli kontrolu, diciplinu, red i tačnost.

Kako danas Mesec pravi i sekstil sa Venerom i trigon sa Uranom, imaćemo potrebu da iskoračimo van granica i osetimo se slobodno i nesputano.

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za subotu – 6. JUL 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Ranije stečeno umeće i pronicljivost u profesionalnom poduhvatu doneće vam veliku pohvalu zbog doprinosa dobrobiti čitavog kolektiva.

LJUBAV
Imponuje vam flert sa osobom iz bliže okoline. Zavodljivi ste i nestrpljivo čekate ishod. Ovnovi koji su u vezi će danas imati zanimljiv dan. Izvedite partnera napolje, preuzmite inicijativu i lepo se provedite.

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Bik Bik

POSAO
Nailazite na nepredviđene komplikacije. Kolege se oglušavaju o zamerke koje upućujete. Ali, to nije razlog za burne reakcije i svađu koja će samo vas skupo koštati.

LJUBAV
Objasnite partneru šta može da očekuje od vas bez praznih obećanja i preterivanja. Veče provedite negde sa partnerom, daleko od kuće, daleko od svih.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Na pomolu su nepredviđene teškoće u razgovoru sa kolegama, ali na vama je da ostanete maksimalno profesionalni i iznad situacije.

LJUBAV
Budite iskreni prema osobi koju volite. Iskažite šta vam smeta i šta bi se moglo korigovati da biste oboje bili srećniji.

ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: