fbpx

Dnevni horoskop za subotu – 20. jul 2019. godine

Preporuka:

OO „Nove stranke“ Knjaževac: Lokalna vlast nesposobna da rešava komunalne probleme

"Nesposobnost lokalne vlasti u Knjaževcu da rešava komunalne probleme vidi se i u činjenici da i najprostiji radovi ne...

Dnevni horoskop za NEDELJU – 10. novembar 2019. godine

Mesec u znaku Ovna obeležava ovaj vikend, što nudi šanse za započinjanje nekih novih svežih stvari u životu. Energija...

Nastavlja se festival evropskog filma u Pomaku

U sklopu trećeg dana festivala evropskog filma u Prostoru za Pomak, danas je na programu dokumentarni film "Daleki lavež...
- Reklama -

Divan dan pred nama, Mesec pravi sekstil sa Uranom pa će se lepo svi osećati a naročito oni kreativni, bilo na poslu ili u životu.

Danas je dan za odmor, za ostvarenje nekih tajnih želja i snova, za komunikaciju sa drugima naročito sa onima sa kojima smo odavno prekinuli kontakte. Pozovite drage ljude, obradute ih, podelite lepu energiju sa njima.

Dan je odličan i za mirovanje, pa ako vam to prija slobodno se opustite i uživajte u prelepom letnjem danu razmišljajući i maštajući samo o lepim stvarim i dobrim ljudima.

Uživajte.

Anketa - šta misle čitaoci portala Zaječar Online

Ovo je dnevni horoskop za subotu – 20. JUL 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.

LJUBAV
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju ishranu.

 

Bik Bik

POSAO
Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u određene saradnike i zato ne pričate previše o svojim poslovnim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blisatavi um i potiskujete osećanja. Tako nepotrebno provocirate svog partnera.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči.

LJUBAV
U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.

ZDRAVLJE
Kontrološite pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Poslovni izazov za srednjoškolce Istočne Srbije

Oko 70 srednjoškolaca iz Zaječara, Boljevca, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i Sokobanje učestvovaće na Regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama pod nazivom “Poslovni izazov“ koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: