fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 19. oktobar 2019. godine

Mesec ove subote ulazi u znak Raka. Ovo je dan rezervisan za porodicu, mir, intimne trenutke koje želite da provedete sa ljudima koje najviše volite. Potrebno vam je da osetite onaj osećaj da ste sigurni i voljeni, kao i da pokažete svoje emocije i brigu o voljenima.

Ugodan dan želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 19. oktobar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.

LJUBAV
Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.

LJUBAV
Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar