fbpx

Dnevni horoskop za SUBOTU – 15. jun 2019. godine

Preporuka:

Četvrtu ratu poreza na imovinu izmirite do 14. novembra

Lokalne poreske administracije , obaveštavaju  poreske obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica da je 14. novembar 2019....

Kompleks „Ciglana Zaječar“ na prodaju

Kompanija "Jugo Kaolin" doo Beograd još 16. oktobra 2019. godine oglasila je prodaju kompleksa zaječarske Ciglane. Kompleks je smešten na...

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 7. novembar 2019. godine

I današnji dan protiče sa Mesecom u znaku Riba kada imate potrebu da mirujete, i to ne na bilo...
- Reklama -

Mesec ulazi u znak Strelca na početku letnjeg vikenda, što je odličan znak da ovu subotu prati dobra energija koju bi valjalo dobro iskoristiti.

Ovo je dan za adrenalin, uživanje, putovanja, sreću i radost! Inspiraciju svako od nas ima u nečemu posebnom, te danas se pozabavite onim što vas pokreće ispunjava i drži nasmejanim i vedrim! Naravno, uz sve ide i odabir prave ekipe prijatelja uz koje će doživljaj biti kompletan!

Uživajte u divnom danu!

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 15. JUN 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Poslu ste pristupili odgovorno i uočili ste različite greške svojih kolega. Zato želite da sve razjasnite. Budite spremni na kompromis.

LJUBAV
Partner će vam možda saopštiti nešto što ne želite da čujete. Budite jaki i ne shvatajte stvari suviše dramatično.

ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

 

Bik Bik

POSAO
Kompromis sa nekim mogao bi vam napraviti problem! Pazite šta potpisujete. Ukoliko se neuspeh već dogodio, shvatite da se na greškama uči i ubuduće budite pažljiviji.

LJUBAV
Nešto vas udaljava od partnera i čini vam se da ste nemoćni da nešto promenite. Nije tako, sve se može dovesti u red, potrebno je samo malo vaše dobre volje.

ZDRAVLJE
Izbegavajte stresne situacije.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nemojte mnogo da očekujete od planiranih poslovnih poduhvata. Pitanje je koliko su rizični i treba ih dobro preispitati.

LJUBAV
Na emotivnom planu, nemojte biti puni sebe. Partnera trenutno ne zanimaju mnogo vaše ideje, ali vi ćete dati sve od sebe da ih realizujete.

ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Festival španskog i latinoameričkog filma u Omladinskom centru Zaječar

U sredu, 13. novembra, u Omladinskom centru biće prikazan španski film "Na razmeni", u okviru festivala španskog i latinoameričkog filma. U okviru programa "Servantes na...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: