fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 1. jun 2019. godine

Osmeh na lice, došao je JUN. Mesec u znaku Bika ove subote donosi nam mogućnost realizacije planova vezanih za finansije, istovremeno uživajući u malim stvarima koje dan čine lepim.

Vreme je za opuštanje u drugom delu dana, posvetite se sebi, poklonite sebi neka čulna zadovoljstva u vidu masaža, dobrog filma, ili jednostavno dremke nakon koje ćete se osećati preporođeno. Malo lenjosti niko vam neće danas zameriti.

Uživajte danas u ovom divnom aspektu.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 1. JUN 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji vas sputavaju.

LJUBAV
U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE
Moguća je glavobolja.

 

Bik Bik

POSAO
Izgleda kao da vam saradnici zameraju to što lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće vas da izmirite svoje finansijske obaveze.

LJUBAV
Uporno pokušavate da uđete u nečiji ljubavni trag ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate. Možda da se okanete tih stvari i proradite na vama?

ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti. Prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo.

LJUBAV
Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom. Upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar