Venera u opoziciji sa Saturnom ove srede donosi nam jedan prilično težak aspekt, jer je Venera u Raku koja se bavi pitanjima porodice, ličnim stvarima, dok je Saturn u Jarcu i njegovo polje interesovanja su analize, istraživanje, strukture, a insistira na strpljenju!

Ova kombinacija uvodi nas u sferu depresije i tuge, osećaj razdvojenosti na talasnim dužinama sa partnerom, a onima koji su sami posebno teško pada ovaj period.

Ipak, nije ništa večno, i ovo će proći, stoga ne očajavajte.

Ovo je dnevni horoskop za sredu – 17. JUL 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.

LJUBAV
Ponekad treba isključiti razum. Postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.

ZDRAVLJE
Glavobolja.

 

Bik Bik

POSAO
Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi vešto izbegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh.

LJUBAV
Ponovo prećutkujete važne detalje o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja.

LJUBAV
Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here