Dnevni horoskop za SREDU – 17. april 2019.

0
ilustracija/pixabay.com

Jedna mentalno jaka sreda pred nama, Merkur ulazi danas u Ovna gde će biti sve do 6.maja. Danas je dan za konkretizaciju nekih planova koji neko vreme čekaju na vas.

Danas ste neobično samouvereniji nego inače, precizni i gledate sagovornike oči u oči. Bićete vrlo ubedljivi. Vrlo vam je bitno da neke stvari konačno dovedete pred finiš. Ipak, otvorite se i za potrebe drugih. Pokušajte da ujedno radite i za sebe i svoje potrebe, ali da uzmete i druge u obzir.

Svako dobro želimo.

 

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 17. april 2019. godine

 

Ovan Ovan

POSAO
Neko od saradnika se mešaja u vaše poslovne aktivnosti. Vi sami osećate pad energije pa ćete teško ispratiti sve. Povedite računa o saradnicima koji su po položaju ispod vas. Neka greška iz prošlosti može da se ponovi.

LJUBAV
Emotivni život postaje lakši. Možete slučajno obnoviti jedan kontakt. Prijatno ćete se izneaditi. Zauzete očekuje rešavanje problema sa partnerom. Možete isključiti mešanje treće osobe u vašem odnosu.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Neke stvari jednostavno prestaju da vas brinu. Svakako imate sve više posla, a vi sami treba bolje da se organizujete. Mogu da počnu da se menjaju izvesne poslovne okolnosti i svakako će biti dobre za vas. Možda to nećete odmah videti.

LJUBAV
Svakao želite da osetite stabilnost na planu ljubavi. Slobodni ne mogu da se odluče. Samo treba da slušaju svoje unutrašnje osećaje i da se opuste. Zauzeti pripadnici znaka imaju potrebu da više vremena provedu sa partnerom.

ZDRAVLJE
Osetljivo vam je grlo.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Izvesne okolnosti koje su počele da se menjaju i vama idu u prilog. Možete da dobijete honoraran posao ili da nešto neplanirano zaradnite na neki drugi način. Imate razloga da budete optinistični i ako tražite posao.

LJUBAV
Svakako želite da se nastave pozitivni trenuci kojih ima sve više. Nemate razloga za ljubomoru u slučaju da ste zauzeti. Slobodni mogu kroz posao da upoznaju nekoga ko bi im bio veoma interesantan.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here