fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ponedeljak – 15. jul 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Početak ove nedelje nema značajnih novih aspekata tako da bi danas bilo poželjno da se opustite, posebno ako vam je vikend bio previše aktivan.

Umor stiže, a telu treba san, tako da danas odmarajte u svakoj prilici koja vam se ukaže. Mirno nebo samo je zatišje pred buru koja nas čeka već idućeg dana kada nas čeka pun Mesec i njegovo delimično pomračenje, te stoga obnovite energiju i spremite se za nove zgode i nezgode koje nam donosi život!

Miran dan vam žele vaši astrolozi.

Ovo je dnevni horoskop za ponedeljak – 15. JUL 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Poslu ste pristupili odgovorno i uočili ste različite greške svojih kolega. Zato želite da sve razjasnite. Budite spremni na kompromis.

LJUBAV
Partner će vam možda saopštiti nešto što ne želite da čujete. Budite jaki i ne shvatajte stvari suviše dramatično.

ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

 

Bik Bik

POSAO
Kompromis sa nekim mogao bi vam napraviti problem! Pazite šta potpisujete. Ukoliko se neuspeh već dogodio, shvatite da se na greškama uči i ubuduće budite pažljiviji.

LJUBAV
Nešto vas udaljava od partnera i čini vam se da ste nemoćni da nešto promenite. Nije tako, sve se može dovesti u red, potrebno je samo malo vaše dobre volje.

ZDRAVLJE
Izbegavajte stresne situacije.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nemojte mnogo da očekujete od planiranih poslovnih poduhvata. Pitanje je koliko su rizični i treba ih dobro preispitati.

LJUBAV
Na emotivnom planu, nemojte biti puni sebe. Partnera trenutno ne zanimaju mnogo vaše ideje, ali vi ćete dati sve od sebe da ih realizujete.

ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar