fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 10. jun 2019. godine

pixabay.com

Sedmica startuje sa Suncem u opoziciji sa Jupiterom, te je ovo jedan dosta nezgodan aspekt s kojim započinjemo ovaj dan. Moguća preterivanja, kako u finansijskom, tako i u emocionalnom smislu.

Dostizaćemo nagle euforične momente, optimizam bez realnog osnova, a opet i nagle padove raspoloženja gde se mogu javiti surovost, ljubomora, pohlepa, niski udarci… Budite na oprezu danas što se tiče novca, ne rasipajte ga uludo u nesigurne poslove, ne igrajte se sa zakonom, ne rizikujte.

Višak energije danas potrošite u neke druge stvari koje mogu da vam pomognu da se prizemljite i opustite. Uz stalno prisustvo svesti i razuma možete izbeći neke padove i razočarenja. Ne dozvolite da vas ova energija odvede u nekom drugom smeru koji neminovno vodi u propast na mnogim poljima.

Želimo vam svako dobro.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 10. JUN 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Nalazite se u dilemi između više poslovnih mogućnosti. Na kraju, pokazaće se da ni jedna od njih ne zadovoljava vaše osnovne kriterijume ili interesovanja.

LJUBAV
Nema potrebe da se suviše ističete u nepoznatom društvu. Zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Bik Bik

POSAO
Umesto aplauza ili pohvala u ime zajedničkog uspeha, do vas dopiru neodređeni komentari i nečija kritika. Nemojte dozvoliti da vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina. Sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima.

LJUBAV
Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti i zato budite strpljiviji.

ZDRAVLJE
Prijaće vam šetnja.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh ili na poslovni promašaj. Ipak ne možete mnogo promeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo i novu priliku.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo. Ne želite u napred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar