fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 19. april 2019.

Petak je pred nama, a Mesec danas ulazi u znak Škorpiona! Ovo je vrlo bitan trenutak, jer će nas izvući iz izvesne tame u kojoj trošimo snagu, na svetlost dana, gde ćemo konačno rasterećeni uploviti u nastavak životne priče.

Pre nego što skinemo breme koje nas tišti, biće trenutaka koji će nas još jednom podsetiti šta je to što smo prošli i šta treba da učinimo da se više ne osećamo tako ubuduće. Moguća provala besa i kratkotrajne velike tuge koja će kulminirati kroz suze, a potom izlazak iz ljušture i konačan udah na slobodi.

Želimo vam uspešan dan.

 

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 19. april 2019. godine

 

Ovan Ovan

POSAO
Dobro se snalazite, ali ne koristite možda sve mogućnosti u vezi sa zaradom i mada ste svesni toga ne želite da se time mnogo opterećujete.

LJUBAV
Provodite slobodne trenutke u zagrljaju voljene osobe. Ukoliko ste uspeli da otključate njene emocije i u otvorenom razgovoru shvatite da ste bili emotivno zaslepljeni, biće u redu.

ZDRAVLJE
Smanjite stres.

 

Bik Bik

POSAO
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da vas neko zavarava velikim obećanjima. Proveravajte nove informacije o poslovnim prilikama i potrudite se da zaštitite svoje interese.

LJUBAV
Osećate novi nalet emocija radosti u prisustvu voljene osobe. Iskoristite to i stavite voljenoj osobi do znanja da vam je stalo do nje.

ZDRAVLJE
Zdravlje je relativno dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ako budete pozvani na neki zvanični skup, bićete u centru pažnje zbog posla kojim se vrlo uspešno bavite. Neko će pokušati da vas nagovori na zajednički posao.

LJUBAV
Izgledate zavodljivo i veoma šarmantno. Bićete vemo privlačni za osobe suprotnog pola. Danas je potencijalno dobar dan za sve usamljene blizance!

ZDRAVLJE
Povedite računa o ishrani.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar