fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 14. jun 2019. godine

Opozicija Marsa i Saturna danas pokreće mnoge uspomene, a danas imamo i jedan lep trigon Marsa i Neptuna, koja pad u sećanja može da izdigne i preokrene energiju u drugom pravcu, pravcu stvaralaštva, magičnog, kreativnog, a gde ćete se dobro osećati.

Dobro bi bilo dan provesti u tišini, daleko od zvukova koje prave prometne ulice, ali i grupe ljudi. Preosetljivi smo i uvredljivi, pa suzdržite se dubljih razgovora s ljudima oko vas, jer postoji opasnost da neke stvari potpuno pogrešno protumačite, ili izgovorite drugima.

Želimo vam uspeh na svim poljima danas.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 14. JUN 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cene i osećate se kao važan i potvrđen deo kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.

LJUBAV
Usled događaja na radnom mestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

Bik Bik

POSAO
Danas je poslovni zadatak prilično obiman, pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući deo po deo. Kolege su spremne da vam pomognu.

LJUBAV
Pod uticajem Meseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege, koje nisu sasvim upućene u vaš rad.

LJUBAV
Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine, ali to ne bi trebalo da vam bude važno, zar ne?

ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar