ilustracija/pixabay.com

Ove nedelje Mesec nam ulazi u znak Blizanaca što nam donosi potrebu da se družimo i komuniciramo sa dragim osobama u želji da svima bude zabavno u vašem društvu. Danas je komunikacija izrazito naglašena, a prožeta je duhovitošću i pronicljivošću.

Bićete prepuni života i dobre pozitivne energije koju ćete nesebično širiti svima u svom okruženju. Ovo je jedan od onih dana koje je vredelo čekati i koji treba da iskoristite od jutra do večeri. Ustanite rano i uskočite u avanture koje donosi ovaj lepi dan!

Želimo vam divan dan!

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 2. JUN 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Delujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima.

LJUBAV
Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Bik Bik

POSAO
Očekujete pozitivne odgovore u rešavanju poslovnih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.

LJUBAV
U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namere, ali ne možete očekivati čudo.

ZDRAVLJE
Moguća je virusna infekcija.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.

LJUBAV
U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here