fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 6. jun 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Sve do večeri ovog četvrtka Mesec je u znaku Raka, do kada će našom svakodnevnicom dominirati potreba za mirom u sopstvenom domu.

I danas će nam prijati najviše samoća, a želećemo i komunikaciju sa osobama iz porodičnog okruženja koje smatramo bliskima i dragima. Podignite susret na viši nivo i pokažite se kao dobar domaćin ili domaćica… pozovite druge na večeru, poradite na atmosferi i raspoloženju.

Lep dan želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 6. JUN 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.

LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.

ZDRAVLJE
Napetost.

 

Bik Bik

POSAO
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.

LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš zaštitni znak.

LJUBAV
Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se danas!

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar