Venera u lepom trigonu sa Neptunom stiže nam ovoga četvrtka, te će dan biti obojen emoocijama.

Putevi ljubavi biće otvoreni svima, potražićete ono najlepše u svom partneru ili ćete tragati za time u ljudima oko sebe. Uživaćete u lepim stvarima, umetnosti i muzici, putovanju. Uz ovaj lepi letnji mesec sve nabrojano ide savršeno zajedno.

Uživajte u ljubavlju i suncem okupanom danu!

Anketa - šta misle čitaoci portala Zaječar Online

Ovo je dnevni horoskop za četvrtak – 18. JUL 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Neko insistira na promeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost.

LJUBAV
Neko vam nudi svoje razumevanje i beskrajnu pažnju. Ali, vi birate pogrešnu osobu i tražite neko dodatno uzbuđenje.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Bik Bik

POSAO
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom. Ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika.

LJUBAV
Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu, sačekajte da se smire uzavrele strasti.

LJUBAV
Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu. Činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.

ZDRAVLJE
Napeti ste.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here