Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 18. april 2019.

0
pixabay.com

Dan bez planetarnih aspekata je ovaj četvrtak. Jedino aktivno na nebu je Mesec i njegovi aspekti.

Mesec u znaku Vage danas usmereni smo na komunikaciju, ljude koji su nam najbliži i najdraži, pa tako bi danas bilo lepo da se družite sa voljenom osobom ili da provedete veče u društvu potencijalnih novih ljubavi u vašem životu. Ići će vam lepo od ruke, bićete sigurni u sebe, opušteni i šarmantni.

Srećno u osvajanju!

 

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 18. april 2019. godine

 

Ovan Ovan

POSAO
Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Zato prihvatite kompromis.

LJUBAV
Suviše očekujete od nečijih obećanja i to može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Bik Bik

POSAO
Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu.

LJUBAV
Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru.

ZDRAVLJE
Prijaće vam aktivan odmor i fizička relaksacija.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Preokupirani ste poslom.

LJUBAV
Ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Obratite pažnju na nečiju poruku.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here