ilustracija/pixabay.com

Ovoga četvrtka Mesec ulazi u znak Škorpiona, te se lagano adaptiramo na promene koje će uskoro uslediti kao neminovan tok događaja.

Ono što je potrebno jeste da, ukoliko je ostalo u vama, pustite sve stare muke i probleme koji su nerešivi “niz reku”, u nepovrat, jer vam isuviše uzima i oduzima od energije. Vaša odlučnost i izdizanje iznad svega može upravo biti pravo rešenje za sve! To je početak korenitih promena u vama u narednom periodu, jer Mesec stvara opoziciju sa Uranom! Nazovite ih zrelošću.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 13. JUN 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od vas, ali postupate u skladu sa principima.

LJUBAV
Distancirajte se od osobe koja se poigrava vašim osećanjima i koja je dokazala da joj ne treba verovati.

ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

 

Bik Bik

POSAO
Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.

LJUBAV
Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Ovih dana bi ta slika mogla da se izokrene i da vas prijatno iznenadi.

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nijedna sitnica ne može da vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.

LJUBAV
Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se i ne stvarajte teorije zavere u glavi.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here