fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za četvrtak – 11. jul 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Sunce danas pravi trigon sa Neptunom, Mars kvadrat sa Uranom! Podsvesno u harmoniji sa svesnim, danas zbog trigona koji ova dva naša dela dovodi u sklad. Bićemo inuitivniji nego inače, zapažati detalje oko sebe, osluškivati.

Uveče se energija menja, pa bilo bi dobro pritajiti se i ne talasati. Kvadrat koji preti danas oslobađa ogromnu količinu energije koja mora negde da udari, pa je dobro ne stvarati joj povoljne situacije i čekati da jednostavno prođe.

Prijatan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za četvrtak – 11. JUL 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.

LJUBAV
Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog.

LJUBAV
Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.

LJUBAV
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove.

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar