Dnevni horoskop Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. OKTOBAR 2023: Rak potišten, Lavu prija pažnja, koga očekuju nova poznanstva?

Rak potišten,

Lavu prija pažnja, koga očekuju nova poznanstva?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za petak 6. oktobar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Igrali ste igru na ivici žileta, i to bi moglo da dođe na naplatu. Neko s kim niste u najboljim odnosima je prozreo vašu taktiku, i željan je osvete.

LJUBAV: Toplo-hladno, i tako danima. Polako se hladite od strasti koja je isprva postojala. Pitanje je samo da li osim strasti ima još nečega višeg i vrednijeg.

ZDRAVLJE: Moguća migrena.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Vaš posao vam obezbeđuje solidna primanja, ali, prosto, uvek vam fali novca. Para vam se odlivaju iz ruku, kao da imate bušne džepove. Posvetite vreme planiranju.

LJUBAV: Dolazite u situaciju da vam partner priča a da ga ne slušate. Vi smatrate da su te priče smarajuće i bez ikakvog značaja. A da li tako mislite i kada vi nešto želite da ispričate?

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Tiho i mirno jutro, bez uobičajene nervoze i stresa. Možda vas popodne jedan poziv ili SMS poruka pomeri iz te idile.

LJUBAV: Danas ste u setnom raspoloženju. Maštate o prošlosti i uspomenama. Razmislite da li je prava osoba pored vas ili u prošlosti. Slobodni Blizanci mogu da očekuju avanturu.

ZDRAVLJE: Vaš probavni trakt je blago destabilisan.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Kod vas posao ide uzlaznom putanjom. Rezultati nikad nisu bili bolji i nikad niste više radili. A izgleda kao da nikad niste manje zarađivali. Vaša upornost je ovde na ispitu.

LJUBAV: Pružate prilično konfuznu sliku o sebi i o svojim namerama. Partnera to zbunjuje, a potencijalne udvarače odbija. Razmislite o promeni pristupa.

ZDRAVLJE: Potištenost može uzrokovati psihičke tegobe.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Sve što ste planirali, a što vam je dosad izmicalo, sada dolazi na svoje. Za nekog neočekivano, situacija se potpuno okrenula u vašu korist. Sada budite mudri da to i iskoristite.

LJUBAV: Dobijate dosta komlimenata i pažnje od osobe do koje vam i nije baš stalo. Ali vam prija naklonost i pozitivan ton. Prema partneru ste danas previše strogi.

ZDRAVLJE: Moguće istegnuće mišića.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Da li ste nekad razmišljali o tome da da zapisujete svoje ideje? Pa, vreme je. Imate toliko ideja koje samo razradite donekle i onda zaboravite. Vi ste rudnik zlatnih ideja.

LJUBAV: Danas imate naglašenu potrebu da upoznajete nove ljude. Oni koju su u vezi želeće da provedu vreme sa partnerom.

ZDRAVLJE: Prehlada.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar