Dnevni horoskop Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2023: Lav zaljubljen, Devici problemi u komunikaciji, a kome je potreban pravni savet?

Foto

Lav zaljubljen,

Devici problemi u komunikaciji, a kome je potreban pravni savet?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za četvrtak 26. oktobar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Izbegavali ste odgovornost za određenu stvar ili segment. Sada vam se to vraća kao bumerang i postaje obaveza. Prionite na posao, jer ćete se raspravom još dublje zaglibiti.

LJUBAV: Raspoloženje za male nežnosti i trenutke kada ste zajedni je u padu ovih dana. To je samo jedna faza, ali partner ne mora imati razumevanja za to.

ZDRAVLJE: Izbegavajte sredstva koja podižu pritisak.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Neočekivano dobra saradnja sa nekim ko je rođen u znaku Škorpije. Bili ste na tankom ledu, ali ste se izvukli.

LJUBAV: Vama je važno da znate šta partner oseća prema vama. To sada imate. Vaša veza je stabilna. Bikovi koji su slobodni mogu imati izlive nežnosti.

ZDRAVLJE: Dobro.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Moguće su manje omaške u poslu. Koncentracije vam nije na najvišem nivou, ali se trudite da držite korak. Podrška jednog Lava.

LJUBAV: Lako stupate u komunikaciju sa nepoznatim, i to je vaš adut. Posebno ste zanimljivi i privlačni vatrenim znacima danas. Zauzeti Blizanci se mogu upustiti u zabranjenu avanturu.

ZDRAVLJE: Problem sa leđima.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Niste hteli da igrate prljavu igru, ali ste sada u blatu do guše. Razmišljate o tome kako bi bilo da ste drugačije postupili. Potražite savet advokata ili osobe koja poznaje prava.

LJUBAV: Zapustili ste svoj izgled, pa ste gotovo neprimetni onima koji se dopadaju vama. Poradite malo na sebi i videćete kako pristižu pozitivne reakcije.

ZDRAVLJE: Prehlada.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Ono što vi želite da postignete još uvek nije moguće. Imaćete opstrukciju iza koje stoji jedna Vodolija. Pripazite se intriga.

LJUBAV: Kada vi volite, onda to činite svim srcem. Neko vam se jako dopada, ali vam nekako uvek izmakne. Slobodno načinite prvi korak, barijere koje vam se čine velike su samo maska.

ZDRAVLJE: Problem sa srcem.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Imate osećaj da ste nešto propustili da uradite, ali ne znate šta. Izgleda kao da ste nekom dužni uslugu ili informaciju, ali da je ta usmena obaveza potisnuta.

LJUBAV: Sa partnerom danas imate dosta toga da prodiskutujete. Jer, problemi su se gomilali, napetost je rasla, a niste imali pravu komunikaciju. Slobodne Device mogu rasterećeno da očekuju novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Solidno.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar