Dnevni horoskop Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR 2023: Bik zavodljiv, Blizanci pronalaze rešenja, a ko je spreman za biznis?

Bik zavodljiv,

Blizanci pronalaze rešenja, a ko je spreman za biznis?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za nedelju 22. oktobar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Oslobodili ste se takmičarskog pritiska i skoncentrisali ste se na rezultat. A posao je često timska igra. To je odmah počelo da donosi plodove i relaksiralo je atmosferu među saradnicima.

LJUBAV: Danas ćete biti posvećeni porodici i zajedničkoj sreći. Za slobodne Ovnove ovo će biti prilika da osvoje nekog ko im je ranije bio nepristupačan.

ZDRAVLJE: Pripazite na povrede.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Ušli ste u uzlaznu putanju, ali nešto vas i dalje tišti. Kolege su zadovoljne saradnjom i dobro vam ide, ali ste se izgleda zasitili. Vreme je za nove izazove, a nova poslovna ponuda će možda doći od jednog Lava ili od Jarca.

LJUBAV: Privlače vas harizmatični ljudi. Možda ćete ući u jednu igru zavođenja koja će najpre početi kao šala.

ZDRAVLJE: Moguća zubobolja ili glavobolja.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Pokazali ste veliku sposobnost da se prilagodite izmenjenim okolnostima. U novim situacijama reagujete brzo i pronalazite rešenja. Vi ste veoma poželjan poslovni saradnik.

LJUBAV: Uspećete da privučete pažnju nekog ko vam se već neko vreme dopada. Uspećete da ga zainteresujete iako je do sada bio nepristupačan.

ZDRAVLJE: Solidno.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Saradnja sa osobom rođenom u znaku Vodolija danas može da bude izuzetno plodonosna. Spoj dve različite vrste inteligencije može da donese neverovatna rešenja za biznis.

LJUBAV: Izuzetno ste nežni i pažljivi. Izgleda da je prošao period svađa i trzavica. Slobodni Rakovi mogu da osvoje koga god požele, samo da se oslobode grča koji im nameće Uran.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa osetljivom kožom.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Sve što radite, projektujete unapred. Budućnost je za vas već počela. Potrudite se da saradnicima približite svoje ideje. Višestruko će vam se vratiti.

LJUBAV: Za vas može da bude kobna jedna Vaga. Uvući će vam se pod kožu a da i ne primetite kako. Ostanite nogama na zemlji.

ZDRAVLJE: Dobro.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Ovo neće biti lak priod za Device koje rade u velikim sistemima. Mogući su paralelni pritisci nadređenih i saradnika. Dobar period za one koji pokušavaju da pokrenuo svoj biznis.

LJUBAV: Moguće poznanstvo sa nekim ko živi u vašoj blizini. Jedan susret će vas naterati da se zamislite.

ZDRAVLJE: Pripazite na oštre predmete.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar