Dnevni horoskop Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR 2023: Devica pod stresom, Vaga misli o prošlosti, a ko želi u provod?

Devica pod stresom,

Vaga misli o prošlosti, a ko želi u provod?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za petak 20. oktobar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Umesto da sebe krivite za greške iz prošlosti, probajte da ih prevaziđete i da naučite nešto iz njih kako se ne bi ponavljale. Sledeći put budite oprezniji, nećete doveka dobijati druge šanse.

LJUBAV: Verujte u sebe i u ono što ste zacrtali. Dobro ste pročitali sve znake i do kraja ovog dana imaćete potputu sliku i znaćete na čemu ste.

ZDRAVLJE: Moguća migrena.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Postupajte prema svojoj intuiciji, ako verujete da je nešto dobro, nastavite tim putem. Ignorišite one koji vam govore da nešto ne možete, moguće da su ljubomorni. Budite strpljivi i rezultati će sami doći.

LJUBAV: Obratite pažnju na koji način partner iznosi mišljenje, upravo u načinu na koji razgovarate krije se ključ vaših problema. Sledeći put se potrudite da čitate i između redova.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Ne budite toliko negativni u poslovnom okruženju, time ne pomažete ni sebi, a ni saradnicima. Iako neke stvari sada izgledaju crno, velike su šanse da će već od sledeće sedmice biti bolje.

LJUBAV: Pokušavate da ne mislite na osobu iz prošlosti, ali vam nešto ne ide. U skretanju misli sa te osobe može vam pomoći jedan Ovan.

ZDRAVLJE: Meditirajte kako biste otklonili mračne misli.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Neko u koga inače imate poverenja, vam se danas ne čini iskren. Pazite se, možda ima skrivene motive.

LJUBAV: Treba vam malo opuštanja i provoda. Upoznaćete nekoga ko će vas zaintirigirati dovoljno da osetite leptiriće u stomaku svaki put kad se setite vaše konverzacije.

ZDRAVLJE: Relativno dobro.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Osećate se kao da vam je opala motivacija. Vi volite svoj posao i ne bi bilo loše da se podsetite svih lepih stvari koje ste postigli i koje vas čine srećnim. Bespotrebno brinete.

LJUBAV: Ne posvećujete dovoljno pažnje partneru i on to primećuje. Iznenadite ga nekom sitnicom, njegova podrška vam je veoma bitna.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa pritiskom.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Mislite o previše stvari istovremeno, te su moguće greške. Usporite tempo kako vas beznačajne greške ne bi vratile nekoliko koraka unazad.

LJUBAV: Parner utiče na vas svojom negativnošću i kvari vam raspoloženje. Energije vam se ne poklapaju, pa danas probajte da izbegnete duge razgovore.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem izazvani stresom.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar