Dnevni horoskop Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. SEPTEMBAR 2023: Blizanci tajanstveni, Lav nestrpljiv, a ko je zaljubljen?

Blizanci tajanstveni,

Lav nestrpljiv, a ko je zaljubljen?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za utorak 19. septembar 2023. godine, za svaki znak:

 

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Osećate se dosta dobro u svojoj koži. Osećate i potrebu za timskim radom pa ćete upravo tom inercijom biti vođeni.

LJUBAV: Ušuškanost prema partneru možete da shvatite kao polje Neptuna, gde postoji mnogo želja ali i ne konkretne realizacije. Šta će se desiti to zavisi isključivo od vas.

ZDRAVLJE: Pijte više tečnosti.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Želja vam je da idete jednom utabanom stazom ne razmišljajući konkretno koliko novca možete za to da dobijte. Budite dovoljno skoncentrisani na svoje zadatke i možete imati fantastične rezultate.

LJUBAV: Još nije vreme da promenite svog partnera. Nemate jasan put, kojim bi išli u nešto sasvim novo. Jedna Škorpija misli na vas.

ZDRAVLJE: Imali ste i lošijih dana.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Veliki rad i trud će se isplatiti. Smatrate da ste se mnogo umorili i da bi bilo dobro da pravite češće pauzu u radu, kako bi se na vreme odmorili.

LJUBAV: Uporno sanjate jednog Raka. Ne smete da pređete granicu i da iskažete svoje emocije jer možete nekoga svojim postupcima da povredite. Ostajete, ipak, tajanstveni.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Ozbiljan poslovni problem je već malo duže kod vas prisutan, ali mu niste pridavali mnogo pažnju. Osećate da ćete mnogo toga rešiti u periodu pred nama.

LJUBAV: Osećate vrtoglavicu pri pomisli na jednu osobu u svom okruženju. Morate da budete pribrani kada je u pitanju vaša emocija prema osobi sa kojom možete otpočeti tajnu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Isuviše dobro poznajete situaciju u svom okruženju da ćete poželeti da tako ostane već duže vreme jer osećate veliku pobedu u onome što trenutno radite.

LJUBAV: Niste od onih koji pate zbog ljubavi. Imate svoje momente, kada vam se dese malo lošiji aspekti, ali ne toliko negativni da počnete da se pitate, da li je sve u redu. Strpite se malo.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Pomalo ste radikalni i nepoželjni među kolegama jer iznosite određene tajnosti. Držite jezik za zubima sve dok ne prođu aspekti koji vas teraju da budete direktni.

LJUBAV: Niste u lopem ambijentu pa i oni koji su duže u vezi. Novih dešavanja zasigurno ima, ali ne u onoj meri u kojoj vi zapravo priželjkujete.

ZDRAVLJE: Zapustili ste se.

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar