Dnevni horoskop Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR 2023: Rak u iluziji, Škorpija puna entuzijazma, a ko je pod stresom?

Rak u iluziji,

Škorpija puna entuzijazma, a ko je pod stresom?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za nedelju 15. oktobar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Ranije ste sebi popločali put pa sada imate mnoštvo mogućnosti za poslovni uspeh. Nastavite tim tempom da biste dobili bili još uspešniji. Jedna ženska osoba u znaku Bika će vam biti koristiti i dodatno vas usmeravati tokom celog procesa.

LJUBAV: Očekuje vas izuzetan period i imate šanse da se dobro provedete. Možete da birate između nekoga od ranije i nekoga ko će se tek pojaviti. Koji god izbor da napravite dobar, provod je na pomolu.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Imate ustaljenu formu ponašanja, te se nešto novo i ne može dogoditi preko noći. Još ćete malo krčkati ceo posao dok ne uvidite na kojim poljima ste najbolji, a tada ćete biti kao svoj na svome, teren sa koga se nećete vraćati bez pobede.

LJUBAV: Više ćete se baviti emocijama i analiziranjem. Poželećete da izađete pa se savetuje da na vreme obavestite društvo o toj odluci kako biste se zajedno dobro proveli.

ZDRAVLJE: Male tenzije zbog propusta koje ste učinili.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Ovaj put promena cele situacije vodi na bolje pa budite slobodniji u odličivanju kako biste vreme iskoristili za nove pobede. Neko će ubrzo uvideti vaša sposobnosti pa vas angažovati na jednom zadatku koji retko ko može uraditi jer ste vi ovaj put zvezda cele aktivnosti.

LJUBAV: Karma ovaj put nagoveštava da neki dug treba da vratite kako biste ispravili načinjenu nepravdu. Nemojte se libiti da pokažete svoje emocije osobi koja vam pruža srce, bez obzira šta mislili o celoj situaciji.

ZDRAVLJE: Relativno dobro.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Gajite iluzije da će se posao sam od sebe rešiti, ali to se ovaj put neće desiti jer ste na putu do tog cilja izgubili motivaciju. Bilo bi dobro i izuzetno korisno da se udružite bar sa nekim kako bi mogli sa više entuzijazma priđete zadatku koji vas očekuje na poslu.

LJUBAV: Potajno gorite od želje da sretnete jednu osobu. Neprijatna situacija nastaje u onom momentu kada se osoba na koju mislite malo distancira baš kada je pozovete.

ZDRAVLJE: Mali stomačni problemi zbog nervoze.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Čvrsto ste odlučili da završite posao i da u tome doslovno uspete jer aspekti koje imate su izvanredni pa se savetuje da ih iskoristite kroz biznis i poslovnu saradnju. Ovde može biti u opticaju čak i inostranstvo pa slobodno proširite svoje kanale i u tom pravcu.

LJUBAV: Očekuje vas novi susret sa zanimljivom osobom. Osoba može biti rođena u znaku Jarca ili da ima dosta planeta u istom pa je lepo ugostite i pustite stvari da same teku.

ZDRAVLJE: Izbegavajte slatkiše u većim količinama i uzimate više tečnosti.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Jedan problem od ranije će vas iscrpeti maksimalno. Međutim, vreme je da rešite zaostale probleme iz prošlosti kada niste imali mogućnosti za tako nešto. Skloni ste sitnim prevarama i zabušavanju, ako biste prečicama došli do cilja. U svakom slučaju uspećete u svojim namerama, a trud će se svakako isplatiti.

LJUBAV: Mislite na osobu iz prošlosti koja vam budi pitanja u vezi sa sadašnjim parnerom. Međutim, nema puno promena kada su emocije u pitanju.

ZDRAVLJE: Pazite na kosti i cirkulaciju.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar