Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. SEPTEMBAR 2023: Rak ulazi u rasprave, Lav u romansi sa Škorpijom

Rak ulazi u rasprave,

Lav u romansi sa Škorpijom.

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za sredu 13. septembar 2023. godine, za svaki znak:

 

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Pokazujete dovoljno entuzijazma za ono čime se bavite. Ne odustajte od svojih ciljeva ovaj put. Budite dovoljno strpljivi.

LJUBAV: Isuviše ste se posvetili onim temama koje vas se ne tiču. Partner deluje nezainteresovano za vaše probleme ovaj put.

ZDRAVLJE: Oslobodite se stresa na vreme.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom ne pokazujte svoj uspeh bilo kome već se suzdržite od komentara. Moguće da će neko biti malo neprijatnije raspoložen za vaše lične teme.

LJUBAV: Posavetujte se sa nekim ko je dovoljno upoznat sa vašom ljubavnom melodramom, jer na nekim detaljima već odavno padate ispit. Potreban vam je savet.

ZDRAVLJE: Uzmite dovoljno vitamina C.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Isuviše ste se loše osećali za ono što vam se spremalo kao izazov u prethodnom periodu pa se sugerišu određene promene, kako bi na vreme postigli svoj cilj.

LJUBAV: Puni ste energije ali nemate to kome da pokažete. Budite spremni na malo veću samoću u toku dana. Ne očekujte dobru volju drugih ljudi i partnera.

ZDRAVLJE: Problem sa stomakom može da uzme maha.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Potrajaće dovoljno dugo rasprava sa vašim kolegama oko novog projekta, pa se ne ustručavajte da pokažete i svoj stav za određene detalje iz vašeg poslovnog miljea.

LJUBAV: Možete da budete u prijatnom okruženju i da vam se rodi nova ljubav. Budite dovoljno aktivni i pokušajte da izađete sa prijatnim društvom.

ZDRAVLJE: Gorušica.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Možda još uvek niste spremni za novi početak koliko treba da završite ono što ste odavno već započeli. Ne vucite repove od ranije.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada jedna Škorpija ne odustajte od nove ljubavne romanse sve dok ne budete sigurni u ono što vam se dešava trenutno na polju emocija.

ZDRAVLJE: Osećate se mnogo bolje.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Imate utisak da je mnogo toga prošlo i da nemate velikih briga osim da održite poziciju na kojoj ste trenutno.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada jedan Bik imate više sreće nego obično. Ostanite u onom ambijentu u kojem se osećate mnogo bolje nego sa bivšim partnerom.

ZDRAVLJE: Nemate pojačanu glavobolju.

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar