Dnevni horoskop Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR 2023: Bik čeka nagradu, Blizancima potreban odmor, a ko je bez novca?

Bik čeka nagradu,

Blizancima potreban odmor, a ko je bez novca?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za petak 13. oktobar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Vaš vedar duh je jedina stvar koja će vas držati na površini danas. Ovo je dan pun nervoze, ali ćete zahvaljujući svom optimizmu i duhovitosti uspeti da izvučete više od očekivanog.

LJUBAV: Partner vam pušta veliku podršku, uprkos nesuglasicama tokom prethodnih dana.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Danas ste na poslju vi udarna snaga. Niko ne pruža toliko kao vi. Sledi nagrada na karaju dana.

LJUBAV: Danas ste sebični i niko ne može da dohvati razloge. Partnera zabrinjava to što ste sve češće odsutni. Vreme je za razgovor.

ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Vaše greške su vas skupo koštale i već ste naučili lekciju. Ali niko ne ume da se izdigne iz pepela kao vi. Počinjanje ispočetka je nešto u čemu ste se već dovoljno usavršili, poput Feniksa.

LJUBAV: Danas iz vas isijava posebna energija, i okolina to primeti. Veoma ste dopadljivi i šarmantni svima. Koliko će partner imati razumevanja za to?

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: U škripcu sa financijama i bez dovoljno vremena da napravite pozitivan bilans. Ne preostaje vam ništa drugo nego da marljivo radite i neki sat duže danas. Ostavite vremena da napravite plan i za sutra.

LJUBAV: Partner je konačno smekšao stav po pitanju ranijeg nesporazuma. Ipak uviđa da ste bili u pravu. Problem je bio u tome što ste bili neuverljivi.

ZDRAVLJE: Nedostaje vam fizičke aktivnosti.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Dosta ste odmarali, čeka vas veliki posao. Stvari nisu išle kako je očekivano u prethodnom periodu, pa je moguće da će na vas pasti veći deo tereta. Skoncentrišite se na rezultate, ne na aktivnosti.

LJUBAV: Onog koga želite ne možete da imate. S druge strane, ima nekoliko pari očiju koji vas sa čežnjom gledaju, pa ćete moći tu da birate. Ali taj izbor i nije neki, zar ne?

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Više vam je nego potreban odmor. Preforsirali ste se u prethodnom periodu, pa bi kratak predah dobro došao. Možda iskrsne prilika za kraće putovanje. Ne propustite to.

LJUBAV: Nekome će se dopati način na koji analizirate stvari. Moguće je da će na poslovnom putu ili na poslovnom sastanku iskočiti novo poznanstvo, koje može da bude i nešto više od toga.

ZDRAVLJE: Moguć nazeb.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar