Dnevni horoskop Izdvajamo Zabava

DNEVNI HOROKSKOP ZA 9. SEPTEMBAR: Blizancima vreme za teretanu, Rak mašta o jednoj Ribi

<strong>Vaga</strong> Vaga

POSAO: Ne morate da se ustručavate od činjenica na koje ste odavno već navikli da morate da preskočite. Ovaj put se suočavate sa izazovima bez preterane presije.

LJUBAV: Ne očajavajte ukoliko vam se partner ne javi jer je isuviše zauzet sa trenutnim detaljima oko poslovnog plana. Budite strpljivi kada je komunikacija u pitanju.

ZDRAVLJE: Pojačana glavobolja.

<strong>Škorpija</strong> Škorpija

POSAO: Kada je u pitanju vaš poslovni plan nije loša ideja da se preorijentišete na nešto sasvim novo, kada je vaš poslovni portfolio u pitanju. Ne pokušavajte da čekate momenat, jer je on već došao.

LJUBAV: Poštujete svog partnera jer to vam se može isplatiti. Niste od onih koji mogu loše da utiču na osobu suprotnog pola koliko se uočava samo ponekad vaša nezainteresovanost.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe
<strong>Strelac</strong> Strelac

POSAO: Budite obazrivi u komunikaciji sa drugim ljudima, jer se možete loše postaviti i da vas drugi ljudi pogrešno protumače.

LJUBAV: Isuviše ste zaljubljeni u jednog Jarca da bi vam promaklo nešto posebno sa tom osobom. Morate da se prilagođavate svojim obavezama.

ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe danas.

<strong>Jarac</strong> Jarac

POSAO: Niste navikli na tretman gde se vi najviše opraštate od bitnih poslovnih detalja, koliko se uviđa povremena razmena aktivnosti, pa i ponekad lošiji rezultati kada je kolegijalnost u pitanju.

LJUBAV: Niste previše emotivni koliko se uviđa doza kreativnosti i mogućnost bavljenja hobijem a manje svojim emotivnim životom.

ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

<strong>Vodolija</strong> Vodolija

POSAO: Isuviše jasan stav po nekim pitanjima vam pravi malu digresiju i pokušaj da uspete u narednom periodu u onome što ste zacrtali kao svoj lični cilj. Istrajte na putu do uspeha.

LJUBAV: Ne očajavajte ukolio vas partner ne primećuje jer sve je u znaku čekanja i vi ste na to već spremni odavno. Budite otvoreniji u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Pijete dovoljno tečnosti.

<strong>Ribe</strong> Ribe

POSAO: Polje inostranstva je malo bolje otvoreno pa trgovina vam može biti jača strana u narednom period. Ostajete dosledni svojim dnevnim zadacima.

LJUBAV: Sumnjičavost u odnosu sa partnerom je možda samo vaša lošije precepcija. Budite dovoljno iskusni u komunikaciji sa osobom na koju često mislite.

ZDRAVLJE: Moguća nesanica.

Dnevni horoskop preuzet sa sajta: Luftika

Dodaj komentar