Izdvajamo Zabava

DNEVNI HOROKSKOP ZA 9. SEPTEMBAR: Blizancima vreme za teretanu, Rak mašta o jednoj Ribi

Blizancima vreme za teretanu,

Rak mašta o jednoj Ribi.

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za subotu 9. septembar 2023. godine, za svaki znak:

 

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Pokazujete dozu sažaljenja prema jednoj Devici za uloženi rad ali i mršavije rezultate. Osećate potrebu da morate da pomognete nekim osobama u svom poslovnom okruženju.

LJUBAV: Nije sve u jednom pogledu. Postavljate granicu između onoga što može i onoga šta ne treba da se desi. Dovoljno ste oprezni.

ZDRAVLJE: Poboljšava vam se zdravlje.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Isuviše ste skromni za svoje apetite, pa vas neko može protumatčiti na pogrešan način. Budite otvoreniji za neka nova poslovna pitanja, kada je saradnja sa jednim Strelcem u pitanju.

LJUBAV: Ne očajavajte za nekim od ranije jer je taj neko sa razlogom bivši. Poslušajte otkucaje svog srca prema osobi, koja će se tek pojaviti.

ZDRAVLJE: Srčana čakra vam je lošije postavljena.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Imate dobar stav ali ideje koje vi budete iznosili sa njima se većina neće složiti. Sačekajte povoljniji period jer retrogradni Merkur vam poručuje dodatni oprez u komunikaciji.

LJUBAV: Ne morate da budete sami već se družite i izlazite, kako bi proširili krug prijatelja. Povedite računa o količini pića, koje ste u stanju da popijete.

ZDRAVLJE: Pokazujete veću zainteresovanost za teretanu.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Pokušajte da se dovedete u red kada je potrošačka korpa u pitanju, jer na nekim detaljima možete dosta solidno da poradite ukoliko se na vreme zavrne slavina. Ne trošite previše novca.

LJUBAV: Maštate o jednoj Ribi pa vam čak postaje i izazov ono što sami uočavate kao izlaz iz situacije u kojoj se nalazite u narednom periodu. Budite dosledni partneru koji je pored vas.

ZDRAVLJE: Solidno ovaj put.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Maštate o jačem poslovnom potezu i ne ustručavate se da nešo posebno uradite bez odobrenja. Naučili ste lekciju kojom ste savladali sopstveni ego.

LJUBAV: Pokazujete veću zainteresovanost za osobu od ranije. Niste bili svesni da ste još uvek zagrejani za nešto konkretnije sa karmičkim parnerom. Vratite ljubavni dug.

ZDRAVLJE: Srčana aritmija.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Isuviše se dajete na detaljisanje poslovnog zadatka. Budite otvoreniji kada su u pitanju iskren rad na koji se u vašem slučaju i ne sumnja, jer vi ste se na vreme ogradili od negativnih posledica.

LJUBAV: Moguće da ćete provesti miran i spokojan dan i da se nećete preterano baviti temama koje vam ne znače posebno na emotivnom planu koliko ne želite da vas nešto dezavuiše.

ZDRAVLJE: Pojačavajte unos vitamina.

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar