fbpx
Društvo

Cena grejanja u Zaječaru ostaje ista

radijator

Korisnici priključeni na sistem daljinskog grejanja u Zaječaru mogu da odahnu, jer će kako je najavljeno cena grejanja ove grejne sezone ostati nepromenjena. Na sednici Gradskog veća koja je održana danas u Zaječaru pomenuti predlog je usvojen, a gubitak koje je Javno-komunalno stambeno preduzeće imalo tokom rada u 2018. godini biće nadoknađeno iz tekućeg priliva.

Biljana Rubežić podsetila je da je nadzorni organ pomenutog preduzeća još 22. jula 2016. godine doneo odluku o usvajanju vrednosti koeficijenta i cene toplotne energije za korisnike daljinskog grejanja u Zaječaru.

Biljana Grubišić

” Ove vrednosti se ne menjaju ovom odlukom, određene su samo cene za navedene tarifne grupe prema utvrdjenim koeficijentima”, rekla je Rubežić.

I gradonačelnik Zaječara Boško Ničić potvrdio je da se cena ne menja, samo je dužnost rukovodioca da na početku grejne sezone bude ponovno utvrđena.

Na sednici Veća istaknuto je da je Javno-komunalno stambeno preduzeće “Zaječar” poslovnu 2018. godnu završilo sa gubitkom od oko 34,5 miliona dinara, a Nadzorni odbor preduzeća dostavio je odluku o načinu pokrića gubitka.

Prema navodima Biljane Rubežić, gubitak će biti nadoknađen iz tekućih prihoda.

Pomenuti predlozi rešenja biće upućeni Skupštini Grada Zaječara na usvajanje.

 

 

 

1 komentar

  • koja je ova sjka rubežiška?iz dinastije RUBEŽIĆ!!!! lele..ima vas kao……. mene je sramota sto sam zajecarac…i ova guska u jatu…hahahaaaaa,,,

Dodaj komentar