fbpx

Caffe „Liquid“ iz Zaječara časti vas besplatnom kafom povodom Svetskog dana kafe

Širom sveta danas se obeležava Dan Kafe, najpopularnijeg napitka, bez kojeg većina stanovnika sveta ne može da zamisli početak dana. 1. oktobar kao zvaničan datum koji se slavi u čast ovog revolucionarnog napitka ustanovljen je u Milanu 2015. godine.

Preporuka:

Prolećni raspust za školarce samo 4 dana: Nakon Uskrsa i onlajn proba male mature

Prolećni raspust za učenike osnovnih i srednjih škola, umesto deset dana, trajaće četiri dana, a nakon Uskrsa biće organizovana...

U sredu akcija dobrovoljnog davanja krvi u Zaječaru

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša u sredu, 1. aprila sprovešce akciju dobrovoljnog...

Dva lica zaražena korona virusom u Boru

Zavod za javno zdravlje "Timok" u Zaječaru potvrdio je danas da su dve osobe iz Bora zaražene korona virusom,...
- Reklama -

Kafu konzumiraju ljudi širom sveta i smatra se najpopularnijim pićem na planeti, posle vode. Procenjuje se da se dnevno popije tri milijardi šoljica ovog napitka. Najkvaliteniju, ali i najeftiniju kafu u Zaječaru zasigurno možete popiti u samom srcu grada – u kafeu „Liquid“.

Ukoliko želite da budete sigurni da ste ’’napunili baterije’’, odnosno, ’’ubrizgali’’ najjaču dozu kofeina za predstojeće obaveze i eventualni napor koji vas očekuje, obavezno posetite kafić „Liquid“  u pasažu iza tržnog centra 22. decembar.

Tu će vas sačekati ljubazni vlasnik Aleksandar Radulović, među Zaječarcima poznatiji kao Radula, koji će se potruditi da popijete najukusniju kafu u gradu i vratite se po još jednu šoljicu ovog napitka neki drugi put.

Ne zaboravite da kofein, kao sastojak kafe, ima pozitivno dejstvo na raspoloženje i budnost, sprečava pad koncentracije i smanjuje depresiju i anksioznost. Stručnjaci tvrde da je najveća bezopasna količina devet šoljica dnevno, ali pošto se za četiri do šest sati uticaj kofeina izgubi, dnevna doza može biti i veća.

U kafiću „Liquid“ osim vrhunske usluge i užitka, mogu se pohvaliti i izuzetno niskim cenama. Pa tako domaću (tursku) kafu možete popiti za samo 70 dinara, za koliko možete uzeti i najkvalitetniji italijanski „LavAzza“ espresso za poneti!

Ljubazno osoblje kafića „Liquid“ poručuje da je za kafu i dobro društvo uvek pravo vreme, a da je pomenuti kafić i najbolje mesto za početak svakog dana!

Zato vas na svetski dan kafe, kafić „Liquid“ nagrađuje besplatnom kafom za 2 osobe.

Sve što treba da uradite je da lajkujete Facebook stranicu Caffe Liquid Zaječar, podelite pomenuti tekst na Vašem zidu i označite osobu sa kojom biste popili kafu.

Ovaj promo tekst sponzorisan je od strane Liquid cafe-a!

 

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: