fbpx

Caffe „Liquid“ iz Zaječara časti vas besplatnom kafom povodom Svetskog dana kafe

Širom sveta danas se obeležava Dan Kafe, najpopularnijeg napitka, bez kojeg većina stanovnika sveta ne može da zamisli početak dana. 1. oktobar kao zvaničan datum koji se slavi u čast ovog revolucionarnog napitka ustanovljen je u Milanu 2015. godine.

Preporuka:

Oblačno i suvo, za vikend moguća kiša

Dan će obeležiti oblačno i suvo vreme. Temperatura će se kretati u rasponu od -2 do 8 stepeni, duvaće...

Gradski karate klub organizuje Prvenstvo kluba i novogodišnji turnir u karateu

Po prvi put, Gradski karate klub "Zaječar" će ove godine organizovati Prvenstvo kluba i novogodišnji karate turnir. Na oba takmičenja...

TOC: Kviz o prevenciji AIDS-a, „kondom štafeta“ i ulična akcija u Zaječaru

Timočki Omladinski Centar je nizom aktivnosti obeležio 1. decembar, Međunarodni dan borbe protiv HIV–a i AlDS-a. U saradnji sa...
- Reklama -

Kafu konzumiraju ljudi širom sveta i smatra se najpopularnijim pićem na planeti, posle vode. Procenjuje se da se dnevno popije tri milijardi šoljica ovog napitka. Najkvaliteniju, ali i najeftiniju kafu u Zaječaru zasigurno možete popiti u samom srcu grada – u kafeu „Liquid“.

Ukoliko želite da budete sigurni da ste ’’napunili baterije’’, odnosno, ’’ubrizgali’’ najjaču dozu kofeina za predstojeće obaveze i eventualni napor koji vas očekuje, obavezno posetite kafić „Liquid“  u pasažu iza tržnog centra 22. decembar.

Tu će vas sačekati ljubazni vlasnik Aleksandar Radulović, među Zaječarcima poznatiji kao Radula, koji će se potruditi da popijete najukusniju kafu u gradu i vratite se po još jednu šoljicu ovog napitka neki drugi put.

Ne zaboravite da kofein, kao sastojak kafe, ima pozitivno dejstvo na raspoloženje i budnost, sprečava pad koncentracije i smanjuje depresiju i anksioznost. Stručnjaci tvrde da je najveća bezopasna količina devet šoljica dnevno, ali pošto se za četiri do šest sati uticaj kofeina izgubi, dnevna doza može biti i veća.

U kafiću „Liquid“ osim vrhunske usluge i užitka, mogu se pohvaliti i izuzetno niskim cenama. Pa tako domaću (tursku) kafu možete popiti za samo 70 dinara, za koliko možete uzeti i najkvalitetniji italijanski „LavAzza“ espresso za poneti!

Ljubazno osoblje kafića „Liquid“ poručuje da je za kafu i dobro društvo uvek pravo vreme, a da je pomenuti kafić i najbolje mesto za početak svakog dana!

Zato vas na svetski dan kafe, kafić „Liquid“ nagrađuje besplatnom kafom za 2 osobe.

Sve što treba da uradite je da lajkujete Facebook stranicu Caffe Liquid Zaječar, podelite pomenuti tekst na Vašem zidu i označite osobu sa kojom biste popili kafu.

Ovaj promo tekst sponzorisan je od strane Liquid cafe-a!

 

 

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Noć knjige u Zaječaru

"Noć knjige" je jedna od omiljenih manifestacija svih koji vole knjigu i čitanje. U knjižari "Kaligraf" u Zaječaru  biće održana narednog petka, 13. decembra. U...

Borski Zoološki vrt u nedelju obeležava 8 godina rada

Zoološki vrt u Boru u nedelju, 8. decembra, obeležava 8 godina postojanja i rada. Tom prilikom će za sve posetioce ulaz biti besplatan. Borski zološki...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: