fbpx
PR tekstovi

Caffe “Liquid” iz Zaječara časti vas besplatnom kafom povodom Svetskog dana kafe

Kafu konzumiraju ljudi širom sveta i smatra se najpopularnijim pićem na planeti, posle vode. Procenjuje se da se dnevno popije tri milijardi šoljica ovog napitka. Najkvaliteniju, ali i najeftiniju kafu u Zaječaru zasigurno možete popiti u samom srcu grada – u kafeu “Liquid”.

Ukoliko želite da budete sigurni da ste ’’napunili baterije’’, odnosno, ’’ubrizgali’’ najjaču dozu kofeina za predstojeće obaveze i eventualni napor koji vas očekuje, obavezno posetite kafić „Liquid“  u pasažu iza tržnog centra 22. decembar.

Tu će vas sačekati ljubazni vlasnik Aleksandar Radulović, među Zaječarcima poznatiji kao Radula, koji će se potruditi da popijete najukusniju kafu u gradu i vratite se po još jednu šoljicu ovog napitka neki drugi put.

Ne zaboravite da kofein, kao sastojak kafe, ima pozitivno dejstvo na raspoloženje i budnost, sprečava pad koncentracije i smanjuje depresiju i anksioznost. Stručnjaci tvrde da je najveća bezopasna količina devet šoljica dnevno, ali pošto se za četiri do šest sati uticaj kofeina izgubi, dnevna doza može biti i veća.

U kafiću „Liquid“ osim vrhunske usluge i užitka, mogu se pohvaliti i izuzetno niskim cenama. Pa tako domaću (tursku) kafu možete popiti za samo 70 dinara, za koliko možete uzeti i najkvalitetniji italijanski „LavAzza“ espresso za poneti!

Ljubazno osoblje kafića „Liquid“ poručuje da je za kafu i dobro društvo uvek pravo vreme, a da je pomenuti kafić i najbolje mesto za početak svakog dana!

Zato vas na svetski dan kafe, kafić “Liquid” nagrađuje besplatnom kafom za 2 osobe.

Sve što treba da uradite je da lajkujete Facebook stranicu Caffe Liquid Zaječar, podelite pomenuti tekst na Vašem zidu i označite osobu sa kojom biste popili kafu.

Ovaj promo tekst sponzorisan je od strane Liquid cafe-a!

 

 

Dodaj komentar