fbpx

18. marta počinje zamena dotrajale ulične rasvete u zaječarskim selima

Preporuka:

Učenici OŠ „Desanka Maksimović“ izradili maske kako bi ih poklonili Crvenom krstu

U trenutku pandemije korona virusa,maski koje bi mogle da nas zaštite od moguće zaraze nigde nema na prodaju. Zbog...

Noćas pomeramo kazaljke sat unapred

Letnje računanje vremena počinje 29. marta u 2 sata pomeranjem kazaljki za jedan čas unapred. Pomeranjem kazaljki na časovnicima...

Uputstvo građanima Zaječara za ostvarivanje prava na besplatan obrok

Lica koja ne ostvaruju nikakva primanja i prihode i imaju prebivalište na teritoriji Grada Zaječara ili su interno raseljena...
- Reklama -

Vrbica, Selačka, Mali Izvor i Vratarnica su samo neka od seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zaječara u kojima će od ponedeljka, 18. marta biti zamenjena dotrajala ulična rasveta. Prioritet u narednom periodu biće seoske mesne zajednice u kojima ulična rasveta nije zamenjena u prošoj godini.

Sanacija i zamena dotrajale ulične rasvete u seoskim mesnim zajednicama na području grada Zaječara počinje u ponedeljak, 18. marta.

Kako je predviđeno planom i programom rada Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“, radnici tog preduzeća će u ponedeljak, najpre obaviti radove na zameni sijalica u Vrbici, zatim u utorak, 19. marta, u Selačkoj, dok će dotrajala rasveta 20. i 21. marta biti zamenjena u Malom Izvoru. U petak, 22. marta, radovi će biti nastavljeni u Vratarnici.

Prema rečima nadležnih u „Timok održavanje“ prioritet u ovoj godini biće seoske mesne zajednice u kojima ulična rasveta nije zamenjena u prošloj godini.

O rasporedu i daljim aktivnostima na zameni uličnih sijalica i u ostalim zaječarskim selima, meštani će biti blagovremeno obavešteni, navodi se u saopštenju.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: