Društvo

18. marta počinje zamena dotrajale ulične rasvete u zaječarskim selima

rasveta
foto: zajecar.info

Vrbica, Selačka, Mali Izvor i Vratarnica su samo neka od seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zaječara u kojima će od ponedeljka, 18. marta biti zamenjena dotrajala ulična rasveta. Prioritet u narednom periodu biće seoske mesne zajednice u kojima ulična rasveta nije zamenjena u prošoj godini.

Sanacija i zamena dotrajale ulične rasvete u seoskim mesnim zajednicama na području grada Zaječara počinje u ponedeljak, 18. marta.

Kako je predviđeno planom i programom rada Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“, radnici tog preduzeća će u ponedeljak, najpre obaviti radove na zameni sijalica u Vrbici, zatim u utorak, 19. marta, u Selačkoj, dok će dotrajala rasveta 20. i 21. marta biti zamenjena u Malom Izvoru. U petak, 22. marta, radovi će biti nastavljeni u Vratarnici.

Prema rečima nadležnih u „Timok održavanje“ prioritet u ovoj godini biće seoske mesne zajednice u kojima ulična rasveta nije zamenjena u prošloj godini.

O rasporedu i daljim aktivnostima na zameni uličnih sijalica i u ostalim zaječarskim selima, meštani će biti blagovremeno obavešteni, navodi se u saopštenju.

Dodaj komentar