Politika

ZVANIČNA POTVRDA: Konkurs za komunalce od početka namešten!

vozilo komunalne policije

Stigla je i zvanična potvrda da prilikom zapošljavanja i dalje vladaju nepotizam, debela veza, partijska podobnost, korupcija ali može da pomogne i raskošna plavuša na mestu sekretarice prvog čoveka grada.

Na nedavno objavljenom konkursu za prijem komunalnih policajaca konačno je izabrano 12 „najboljih kandidata“. I to su:

[one_half]1. Marko Ristić[/one_half][one_half_last]2. Iva Rančić[/one_half_last] [one_half]3. Marko Pavlović[/one_half][one_half_last]4. Mihailo Derikravić[/one_half_last] [one_half]5. Sandra Stajković[/one_half][one_half_last]6. Bratislav Stanković[/one_half_last] [one_half]7. Branislav Milenković[/one_half][one_half_last]8. Dalibor Tomić[/one_half_last] [one_half]9. Milan Milosavljević[/one_half][one_half_last]10. Branislav Konić[/one_half_last] [one_half]11. Darijan Todorović[/one_half][one_half_last]12. Milan Dinulović[/one_half_last]

 

primljeni komunalci

Još u toku konkurska, tačnije 21. maja pisali smo u ovom članku, da se ishod konkursa unapred zna i objavili inicijale 4 osobe… Ispostavilo se da smo za 3 bili u pravu (četvrta osoba nije ispunjavala jedan od kriterijuma).

komunalci za prijem

Od ovo četvoro za koje smo pisali da ih čeka sigurno mesto gle čuda, samo M.J. nije dobio posao (nije ispunjavao ključni uslov pa je odustao od konkurisanja) dok su Branislav Milenković, Iva Rančić i Dalibor Tomić (doskorašnji radnik Besta) na miru sačekali da se završi procedura pa da proslave zaposlenje!

Sada kada je ceo spisak objavljen, malo smo istraživali ko je kako „došao“ pa bi bio red da to podelimo sa vama. Za polovinu kandidata još uvek nemamo informacije ali radimo na tome! Idemo po redu, kojim su poredjani u Odluci!

Iva Rančić – malo toga se može reći a da to već ne znate ali treba podsetiti da je bila perjanica partije Boška Ničića i u vreme izbora „bliska“ prijateljica Aleksandra Milivojevića – zvanog Aca Pjer, da bi kasnije promenila boje i priklonila se Saši Mirkoviću i Srpskoj naprednoj stranci a ostala je u dobrim odnosima sa Milivojevićem… Kako nezvanično saznajemo rođeni brat Ivinog trenutnog supruga već radi u Komunalnoj policiji! Još jedna plata iz budžeta u familiji nije na odmet!

Marko Pavlović – rođeni brat sekretarice u kabinetu Saše Mirkovića. Zanimljivo je da je bila sekretarica i u kabinetu Boška Ničića, inače i suprug navedene zaposlen je u jednoj od javnih ustanova grada. Još jedna plata iz budžeta u familiji nije na odmet!

Branislav Milenković – dugogodišnji prijatelj trenutnog pomoćnika gradonačelnika Dušana Mladenovića i poslovni partner u poslu oko preprodaje polovnih automobila. Naravno, od tog njhovog biznisa država nije imala ni dinar prihoda od poreza jer godinama rade na crno. Do kada će Dušan Mladenović i njegovi bliski prijatelji i rodbina da sisaju ovaj budžet za sada ne znamo.

Dalibor Tomić – doskorašnji radnik Best televizije, kadar SNS-a. Neko vreme već radio u Gradskoj upravi u specijalnom internet SNS timu popularno nazvanim – botovi!

Branislav Konić – verovatno najperspektivniji komunalni policajac kome 2-3 godine fale do penzije. U cvetu mladosti i punoj kondiciji da obavlja poverene poslove!

Darijan Todorović – aktivista Srpske napredne stranke i jedan od najbližih prijatelja gradskog većnika Lazara Ružića. Akter video klipa koji je nasmejao Zaječar a objavljen naravno na portalu Zaječar Online. Možete pogledati snimak ovde – momak sa cevkom od usisivača u rukama.

I za kraj, možda i najskandalozniji primer kršenja zakona, bahatosti i samovolje!

Milan Dinulović – rođeni brat zamenika sekretara Skupštine grada Zaječara. Kadar Socijalističke partije Srbije. Ostaje nejasno kakvu je dokumentaciju za konkurs priložio kada se zna da u tom trenutku još uvek nije zvanično završio IV godinu srednje škole. Maturanti srednjih škola ovih dana polažu svoje diplomske radove pa ostaje nejasno kako je mlađi Dinulović uspeo pre svojih vršnjaka da obezbedi diplomu!

Interesantna je stvar da je nedavno Blic pisao o odeljenju iz Ekonomske škole iz Zaječara sa naslovom „Završićemo škole ali budućnost nemamo“ i baš u jednom pasusu citiraju izjavu ovog maturanta koji je rekao „Napišite da ćemo biti dobitna kombinacija na birou!“ iako je u tom trenutku konkurs za komunalne policajce već bio otvoren a prijem zagarantovan!

komentar

foto: printscreen / Blic

3 komentara

  • Ako nekog nije uopste vise sramota da zivi ovde neka zivi ja odoh odavde i sve prodajem i zaboravljam da sam ikada ovde delio dedovinu sa ovim sljamom. Ko zadnji ostane u SNS u neka ugasi svetlo ZBOGOM So long suckers 😀

Dodaj komentar