Društvo Timočka krajina

Zijin Copper – četiri interaktivne table za OŠ „Velimir Markićević“ u Majdanpeku

donacija zijin copper interaktivna tabla
foto: Serbia Zijin Copper doo Bor

Zijin Copper – Četiri interaktivne table za učenike Osnovne škole „Velimir Markićević“ i četiri klima uređaja za Odeljenje ginekologije u Majdanpeku!

Rukovodstvo majdanpečkog ogranka Serbia Zijin Copper razgledalo je danas učionice Osnovne škole „Velimir Markićević“ u kojima se nalaze četiri interaktivne table, za čiju nabavku je kompanija izdvojila 400 hiljada dinara. „Pametne“ table podstiču aktivno učestvovanje učenika u nastavi i olakšavaju učenje kroz vizualne i digitalne sadržaje.

“SrbijaZiđinKoper podržava razvoj lokalnih zajednica, posebno kada je reč o prosveti. Jer, ako društvo želi da se razvija, ono mora da ima obrazovane ljude. Cilj je da u budućnosti imamo što obrazovaniji kadar, a to podrazumeva jaču podršku i ulaganje u obrazovne ustanove. Podrška Ziđina prosvetnim ustanovama biće neprestana”, izjavio je rukovodilac površinskog kopa Rudnika bakra Majdanpek Su Wie.
Ovo nije prva donacija Osnovnoj školi „Velimir Markićević“.

Prethodne školske godine kompanija je pomogla renoviranje fiskulturne sale.

“Nastavljamo digitalizaciju nastave, a ove interaktivne table će učiteljima i profesorima znatno olakšati rad, dok će učenicima omogućiti postizanje boljih rezultata”, rekao je direktor Osnovne škole „Velimir Markićević“ Marko Cokić i u znak zahvalnosti majdanpečkom ogranku Srbija Ziđin Koper uručio zahvalnicu za doprinos radu škole.

Istog dana ginekološko-akušerskom odeljenju Opšte bolnice u Majdanpeku donirana su četiri klima uređaja vrednosti oko 330 hiljada dinara. U ovom specijalizovanom medicinskom okruženju, gde se nega bazira na preciznosti, higijeni i udobnosti, klimatizacija ima ključnu ulogu u održavanju optimalnih uslova.

“Hvala kompaniji što je izašla u susret našim potrebama i nadam se da će se saradnja nastaviti”, kazala je zamenica direktora Opšte bolnice u Majdanpeku Ljiljana Jovanović.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar