fbpx

U Zaječarskom upravnom okrugu održan tradicionalni Novogodišnji prijem

Preporuka:

Polaganje venaca za Dan državnosti u Zaječaru

Građani Srbijе u subotu, 15. februara proslavljaju Dan državnosti, u spomеn na dan kada jе na zboru u Orašcu...

Zbog produženog zimskog raspusta časovi će biti nadoknađeni: Evo i kako…

Direktori škola trebalo bi da “kombinuju” načine za nadoknadu nastave, preporučuje ministar prosvete Mladen Šarčević nakon odluke da raspust...

Izložba fotografija „Pravoslavlje“ u Narodnom muzeju

Foto savez Srbije, Eparhija timočka i Narodni muzej organizovaće izložbu fotograjfija pod naslovom "Pravoslavlje", povodi+om obeležavanja osam vekova autokefalnosti...
- Reklama -

Tradicionalni Novogodišnji prijem, koji organizuje načelnik Zaječarskog upravnog okruga Vladan Paunović, okupio je u petak, 22. decembra veliki broj gostiju.

Brojne zvanice iz javnog i društvenog života grada Zaječara, ali i drugih gradova Srbije, dočekao je i ovoga puta domaćin Vladan Paunović.

istocnevesti.com

„Izuzetno mi je zadovoljstvo, da Vam mogu poželeti svu sreću, zdravlje, ali i mnogo više posla u 2018. godini.

Pred nama je 2018. godina, koju očekujemo sa mnogo više želje, nadanja, da nam donese mnogo kvalitetniji i bolji život, ali da nam donese mnogo bolju i stabilniju državu.

Imamo ispred sebe 365 dana velikih očekivanja, velikih izazova, ali isto tako mogu da kažem, koliko su izazovi da pokažemo šta znamo, šta možemo i šta umemo da uradimo.

Verujem da brojni od tih izazova i planova koje ćemo imati neće se realizovati u narednoj godini, ali isto tako ne sumnjan da ćemo zasijati neke čvrste i utabane staze, koje će nas dovesti do tih ciljeva i do tih ispunjenja,” rekao je Paunović .

Novogodišnjem prijemu u zaječarskom Upravnom okrugu prisustvovali su, predstavnici Timočke eparhije, načelnik Topličkog okruga, predstavnici lokalnih samouprava, predstavnici vojske, Policijske uprave, Ministartsvo unutrašnjih poslova, direktori javnih preduzeća, Privredne komore Srbije, predstavnici obrazovanja i privatnih preduzetnika

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: