fbpx

Zaječarski planinari i minulog vikenda bili aktivni

Preporuka:

Dragiša Simonović i dalje na čelu zaječarskog Sportskog saveza

Na izbornoj sednici Skupštine Sportskog saveza Grada Zaječara, jednoglasno je izabran novi-stari predsednik, kao i članovi Upravnog i Nadzornog...

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 21. novembar 2019.godine

Mesec u znaku Device danas donosi sa sobom potrebu da se organizujemo bolje i zacrtamo bliži i konkretniji cilj...

Osmaci zaječarske škole „Desanka Maksimović“ izveli performans „STOP – MOŽE I DRUGAČIJE“

Performans "STOP – MOŽE I DRUGAČIJE" koji su izveli učenici  osmog razreda Osnovne škole "Desanka Maksimović" iz Zaječara izazvao...
- Reklama -

Proteklog vikenda zaječarski planinari, članovi OPSD „Dragan Radosavljević“ realizovali su uspešno dve akcije.

Planinari su subotu proveli radno, u ataru sela Nikoličevo, gde je uređeno utvrđenje na Koilovoj Čuki, u narodu poznatije pod nazivom „Kraljica Natalija“.

Ova tvrđava jedna je od najvećih u jedinstvenom fortifikacionom sistemu Zaječara, i svojom lepotom prednjači u odnosu na ostalih sedam.

Uklonjeno je šiblje i rastinje, a šančevi utvrđenja spremni su da prime posetioce i učesnike predstojećeg „II Timočkog maratona“.
Na poziv Planinarskog kluba „Ozren“ iz Soko Banje zaječarci su nedelju proveli uživajući u lepotama Milušinca, nadaleko čuvene prerasti „Bogova vrata“, i u nezaboravnom druženju sa planinarima iz celog regiona.


Planinarski klub „Ozren“ pokazao se kao izvanredan domaćin, a vreme je išlo na ruku planinarima, te je ova regionalna planinarska akcija, protekla u savršenom redu.
Zaječarske planinare već sledećeg vikenda očekuju nove avanture, kao i nastavak priprema za održavanje „Timočkog maratona“.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

„Bliskost“ u Dubočanu

Anasambl zaječarskog teatra gostovaće u ponedeljak, 25. novembra u Dubočanu, gde će u Domu kulture izvesti predstavu „Bliskost“ Patrika Marbera u režiji Snežane Udicki.  Koreograf...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: