Društvo

Zaječarski maturanti posetili Fakultet za menadžment -VELIKO INTERESOVANJE ZA NOVE AKREDITOVANE STUDIJSKE PROGRAME: PRAVO, JAVNU UPRAVU I BEZBEDNOST

foto: radiomagnum.rs
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru i ovog maja održava se manifestacija “Dan otvorenih vrata”.

U okviru tradicionalnih „Dana otvorenih vrata Fakulteta“ gosti Fakulteta za menadžment juče su bili maturanti zaječarskih srednjih škola. Tom prilikom, maturantima su predstavljeni studijski programi i uslovi studiranja na Fakultetu.

Dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru prof dr Dragan Mihajlović kaže da je veliki značaj za sve buduće studente da se sami uvere u uslove koje fakultet nudi, zapravo da spoje teorijski deo priče sa praktičnim.

“Zaječarski maturanti danas će se uveriti u priču koju smo im prezentovali ranijih godina, obilazeći njihove škole. Videće kabinete, amfiteatar, kao i informatički kabinet. Takodje, upoznaće se sa našim aktivnostima, šta je to što mi njima nudimo, ali i kako funkcioniše studentski parlament”, istakao je Mihajlović.

foto: radiomagnum.rs

foto: radiomagnum.rs

Novina ove godine na Fakultetu za menadžment je Fakultet za pravo, javnu upravu i bezbednost.

“Novina je da ćemo ove godine, pod istim krovom, od septembra meseca, zapravo od početka školske godine, imati i Fakultet za pravo, javnu upravu i bezbednost. Veliko interesovanje, ne samo kod nas već i u isturenim odeljenjima u Kragujevcu i Nišu je upravo za ovaj fakultet”, dodao je Mihajlović.

Izvor: radiomagnum.rs

Dodaj komentar