fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo Izdvajamo

Zaječarski Dom zdravlja bez grejanja

Prostorije Doma zdravlja u Zaječaru od jutros su hladne, jer sistem grejanja ne funkcioniše zbog dotrajalosti, prenosi portal “Glas Zaječara”. Prema rečima nadležnih, grejanja neće biti do kraja sledeće nedelje.

Zoran Dobrota načelnik Tehničke službe u Domu zdravlja u Zaječaru kaže da u sistem grejanja nije ulagano godinama, i da celo leto radi na sanaciji istog ali se uvek javljaju novi problemi.

” Celog leta pokušavamo da osposobimo sistem grejanja. U Zdravstvenom centru u Zaječaru grejanja ima, ali je problem kod grejanja u Domu zdravlja. Dotrajale cevi pucaju. Nadam se da ćemo ovaj problem rešiti do kraja iduće nedelje.

Molim za razumevanje, jer zaista radimo sve što je u našoj moći. Ono što godinama nije održavano, ne može se rešiti preko noći“,  kazao je Dobrota za portal “Glas Zaječara”.

Podsećamo, prošle godine Dom zdravlja je takođe ostao bez grejanja u decembru mesecu, ali je kvar na sistemu brzo saniran. 

 

1 komentar

  • Kakvo razumevanje ? Sto godinama niste odrzavali ? Ili sto pokusavate da brzo uradite nesto sto je moralo mnogo ranije? Sramno.

Dodaj komentar