fbpx

Zaječarka Teodora Mitić ponela titulu Miss Interneta 2019. (FOTO)

Preporuka:

Popodne razvedravanje, temperatura do 20 stepeni

U Srbiji će danas biti toplo i vetrovito, sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 17 do 22 stepena, saopštio je...

Kompleks „Ciglana Zaječar“ na prodaju

Kompanija "Jugo Kaolin" doo Beograd još 16. oktobra 2019. godine oglasila je prodaju kompleksa zaječarske Ciglane. Kompleks je smešten na...

Novo drveće nabavljeno još pre sastanka sa stanarima ulice Ivana Milutinovića

Sastanak sa stanarima ulice Ivana Milutinovića u Zaječaru na kome je trebalo da se razmatra pitanje da li će...
- Reklama -

Zaječarka Teodora Mitić postala je Miss Interneta Srbije, ubedljivo pobedivši na glasanju koje je organizovao portal Telegraf.

Kompanija MissYU, jedini licencirani organizator izbora za Miss u našoj zemlji i ovoga puta je ispunila očekivanja. Na finalnom izboru za Miss Srbije, održanom 9. oktobra 2019. u Kombank dvorani, izabrane su najlepše Srpkinje za ovu godinu.

Miss Srbije postala je Andrijana Savić iz Gornjeg Milanovca. Titulu prve pratilje ponela je Ivana Bogdanovski iz Pančeva. Katarina Micić iz Požarevca je druga pratilja. Srbiju će u narednih godinu dana predstavljati i Miss turizma Nastasija Popović i Miss Eco Anastasija Murić.

Teodora Mitić

Na izboru za Miss Srbije učestvovala je 21 devojka. Takmičenje je održano u Kombank dvorani u Beogradu, uz prisustvo brojnih navijača, poznatih ličnosti iz zemlje i inostranstva.

Jednu od lenti ponela je Zaječarka Teodora Mitić postavši Miss Interneta Srbije 2019. Teodora je ubedljivo pobedila na glasanju koje je organizovao portal Telegraf, te je ona takođe postala i zvanično lice Telegraf portala. Korisnici društvenih mreža imali su prilike da glasaju za svoju favoritkinju koja je ponela titulu Miss interneta Srbije.

„Bilo je ovo predivno i nezaboravno iskustvo. Puno toga smo naučili na putu do finalnog izbora za Miss Srbije, zahvaljujući pre svega intelektualnim radionicama koje smo imali.

Zahvaljujući misiji agencije MissYu i same Vesne de Vinče, koja propagira obrazovanje pre svega, ja sam, kao i sve učesnice finala, dobila stipendiju za celokupno četvorogodišnje školovanje na Fakultetu za projektni menadžment i IT u Beogradu, koji sam i upisala.

Uporedo sa studiranjem planiram da se bavim modelingom, tako da ću se posvetiti ostvarenju oba cilja. Ovom prilikom pozdravljam i zahvaljujem se svima koji su me podržali, navijali i glasali za mene na ovogodišnjem izboru za Miss Srbije“, istakla je Teodora Mitić.

FOTO: Miss Serbia/MAD

Nakon skoro mesec dana karantina i priprema u kompleksu Kovilovo Resort i na Tasosu, devojke su zasjale punim sjajem u kreacijama Marije Šabić, Ene Popov i Stefana Đokovića. Koreografijama Mirka Pučijaševića su ovom prestižnom događaju dale nesvakidašnji spektakularan izgled i istakle lepotu svake od njih ponaosob.

Vesna de Vinča i Milanka Đorđević, na čelu mnogobrojnog tima stručnjaka iz zemlje i sveta koji je kroz pripreme vodio, ulepšavao i trenirao lepotice, uspele su da od ovogodišnjeg izbora naprave glamurozni spektakl.

Kompanija MissYU i ove godine dodelila je stipendije za kompletne četvorogodišnje studije na Fakultetu za projektni menadžment i IT u Beogradu svim učesnicama finalnog izbora za Miss Srbije.

FOTO: Miss Serbia/MAD

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Svetski dan ljubaznosti

Svetski dan ljubaznosti obeležava se 13. novembra. Ustanovljen je pre 21 godinu u Tokiju, glavnom gradu Japana i tada je doneta posebna deklaracija o...

Predstava „Ivica i Marica“ u zaječarskom pozorištu

Najmlađi Zaječarci imaće priliku da u petak, 15. novembra uživaju u pozorišnoj predstavi za decu "Ivica i Marica". Bajku braće Grim, adaptiranu od strane...

Okružno takmičenje u košarci i basketu 3×3

Pobednici gradskog takmičenja za srednjoškolce u košarci i basketu 3x3 - učenici  zaječarske Gimnazije i učenice Medicinske škole predstavljaće Zaječar na Okružnom takmičenju koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: