Društvo Izdvajamo

Zaječarci Petar Račić i Jakov Milutinović dobitnici su priznanja Fondacije “Dragica Nikolić”

Petar Račić i Jakov Milutinović; FOTO: OŠ "Desanka Maksimović" Zaječar

Zaječarci Petar Račić i Jakov Milutinović dobitnici su priznanja Fondacije “Dragica Nikolić”. Oni su nagrađeni pohvalnicama i laptop računarima.

Fondacija “Dragice Nikolić” dodelila je, prošle nedelje na svečanoj ceremoniji, laptop računare i pohvalnice najuspešnijim osnovcima i srednjoškolcima Srbije. Među 150 učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola u Srbiji, našli su se i Zaječarci Petar Račić i Jakov Milutinović.

FOTO: OŠ “Desanka Maksimović” Zaječar

Petar Račić, kao svršeni osmak OŠ “Desanka Maksimović” i kao uspešni učenik Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ u Zaječaru našao se među 76 osnovaca. Jakov Milutinović primio je nagradu kao jedan od najuspešnijih 74 srednjoškolaca, za muzičke uspehe u Srednjoj muzičkoj školi u Nišu.

Priznanja Fondacije “Dragica Nikolić”, nagrađenim učenicima, uručena su u Palati Srbije. Pre toga, svi su imali organizovano razgledanje Beograda otvorenim autobusom, druženje i zajednički ručak.

FOTO: OŠ “Desanka Maksimović” Zaječar

1 komentar

  • Ovo je sramota, da jedna polupismena žena kao i njen suprug prevarant daruju najbolju decu Srbije. Da li kao primer kako ne treba varati i krasti ili misle da će druženjem sa decom biti bolji.

Dodaj komentar