fbpx

Zaječarci Petar Račić i Jakov Milutinović dobitnici su priznanja Fondacije „Dragica Nikolić“

Preporuka:

Negovanje srpsko-ruskih odnosa u Istorijskom arhivu

Istorijski arhiv "Timočka krajina" Zaječar i Centar ruskog geografskog društva u Srbiji priređuju kulturni program posvećen rusko-srpskim odnosima. U okviru...

Rukometašice Zaječara 1949 poražene od Bekamenta

Aranđelovačka ekipa Bekamenta savladala je "Amazonke" sa Timoka na utakmici odigranoj u hali pod Kraljevicom, rezultatom 33:22 u okviru...

Mali zaječarci pokazali starijima veštine iz prve pomoći (FOTO)

Članovi ekipe „Petlića” zaječarskog Crvenog krsta, sa dugogodišnjim saradnikom i volonterom Predragom Kocićem pokazali su starijim sugrađanima kako mogu...
- Reklama -

Zaječarci Petar Račić i Jakov Milutinović dobitnici su priznanja Fondacije „Dragica Nikolić“. Oni su nagrađeni pohvalnicama i laptop računarima.

Fondacija „Dragice Nikolić“ dodelila je, prošle nedelje na svečanoj ceremoniji, laptop računare i pohvalnice najuspešnijim osnovcima i srednjoškolcima Srbije. Među 150 učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola u Srbiji, našli su se i Zaječarci Petar Račić i Jakov Milutinović.

FOTO: OŠ „Desanka Maksimović“ Zaječar

Petar Račić, kao svršeni osmak OŠ „Desanka Maksimović“ i kao uspešni učenik Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ u Zaječaru našao se među 76 osnovaca. Jakov Milutinović primio je nagradu kao jedan od najuspešnijih 74 srednjoškolaca, za muzičke uspehe u Srednjoj muzičkoj školi u Nišu.

Priznanja Fondacije „Dragica Nikolić“, nagrađenim učenicima, uručena su u Palati Srbije. Pre toga, svi su imali organizovano razgledanje Beograda otvorenim autobusom, druženje i zajednički ručak.

FOTO: OŠ „Desanka Maksimović“ Zaječar

1 KOMENTAR

  1. Ovo je sramota, da jedna polupismena žena kao i njen suprug prevarant daruju najbolju decu Srbije. Da li kao primer kako ne treba varati i krasti ili misle da će druženjem sa decom biti bolji.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: