fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo

“Zagrli šimpanzu” 29. maja u Prostoru za POMAK

FOTO: zajecaronline.com

Kako balansirati između više različitih angažmana i interesovanja tema je predavanja pod nazivom “Zagrli šimpanzu” koje će u sredu, 29. maja 2019. biti održano u Prostoru za POMAK u Zaječaru. Početak predavanja je u 18 sati.

Na ovom MeetUp-u učesnici će saznati kako da svestranost, znanja i veštine iz različitih oblasti mogu da budu prednost u savremenom poslovnom okruženju.

“„Zagrli šimpanzu“ je putokaz kako da ostvarite svoje kreativne težnje, a da istovremeno kreirate poslovne prilike po svojoj meri i da idealni klijenti zovu vas umesto vi njih, kako da balansirate različite angažmane, a da ne „flipnete“, kako da radite ono što volite, a pristojno zarađujete, kako da imate slobodu, a da ne izgubite sigurnost”, poručuju organizatori.

Kao i do sada učešće je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta neophodna je rezervacija popunjavanjem kratkog prijavnog formulara na sajtu pomak.org.

O predavaču:

Aleksandra Petrovski je pre svega radoznala osoba i svojevoljno doživotni student. Čak 17 godina radila je na različitim pozicijama i u svim vrstama medija, od sportskog novinara, TV i radio reportera do menadžera društvenih mreža i video producenta. Danas se u najkraćem predstavlja kao brand storyteller. Kreira sadržaj za nekoliko velikih brendova, uređuje i moderiram program Webiz poslovno-edukativnih događaj, konsultant je izdavačke kuće Finesa, drži radionice i predavanja o kreiranju web sadržaja, organizuje i moderira Curiosity Chat… Povrh toga je – zaljubljenik u iskustvena putovanja, kulturu, inovacije i tehnologiju.

Radionicu organizuje Timočki Omladinski Centar, a u okviru projekata Think outside the box, podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.

1 komentar

Dodaj komentar