fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo

Zaječar: Sve više zainteresovanih za mrežu LinkedIn

FOTO: zajecaronline.com

Minulog vikenda u Zaječaru je održano predavanje „LinkedIn za početnike – kako kreirati svoj lični profil i izgraditi prisustvo na poslovnim mrežama“. Na ovoj radionici prisutni su mogli da nauče nešto više o ovoj poslovnoj mreži koja služi za brže nalaženje posla.

LinkedIn u modernom poslovnom svetu sa svojih preko 600 miliona korisnika u 200 zemalja sveta predstavlja najrasprostranjeniji alat za profesionalno umrežavanje.

Ova platforma ima ključnu ulogu u uspostavljanju i održavanju odnosa između klijenata, poslodavaca i zaposlenih, prilikom potrage za novim poslovnim mogućnostima, kao i u građenju poslovne reputacije i ličnog brenda. U Srbiji još uvek nema veliki broj korisnika, ali raste broj sve više zainteresovanih za ovu mrežu, ističe Anđelija Đenić, predavač.

Anđelija Đenić, predavač; FOTO: zajecaronline.com

“Učesnici su mogli da nauče više o tome kako da kreiraju profil na poslovnoj mreži LinkedIn i dobili su neke savete oko toga na šta treba da obrate pažnju i kako da izgrade svoje prisustvo na toj mreži.

Ova mreža jeste prisutna u Srbiji, ali da ima procentualno više neakitvnih korisnika od onih koji su aktivni na mreži. Što se tiče nekih trendova, uglavnom su na ovoj platformi prisutni zaposleni vezani za IT industriju. Ovo je prva radionica u Zaječaru, nadam se da ću imati prilike da održim još neku radionicu”, kaže Đenić.

Naredna radionica u Prostoru za POMAK biće 13. juna 2019. pod nazivom “Cleantech meetup”, a biće reči o zelenim startup-ovima, odnosno o dobijanju sredstava za tehnologije koje doprinose smanjenju zagađenja životne sredine. Predavač će biti Miloš Ranić, iz „Freon Frog“-a.

Predavanja i radionice u Prostoru za POMAK organizuje Timočki Omladinski Centar, a u okviru projekata Think outside the box, podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.

FOTO: zajecaronline.com

Dodaj komentar