fbpx
Politika

ZAJEČAR DANAS BIRA ODBORNIKE U LOKALNOM PARLAMENTU: Svoje biračko pravo iskoristili i kandidati za gradonačelnike!

Zaječar danas bira odbornike u lokalnom Parlamentu!

Pravo glasa na lokalnim izborima u Zaječaru imalo je ukupno 53.288 građana, koji će birati između 9 izbornih lista na kojima su špredložena 274 kandidata. Među njima odaraće 50 odbornika koji će činiti novi saziv Skupštine grada Zaječara.

Svoje biračko pravo iskoristili su i kandidati za gradonačelnika Zaječara Dr Ivan Čikarić, Dr Nenad Ristović, Dr Mirko Nikolić, Čedomir Vranjanac i Boško Ničić.

Na biračkom mestu broj 4 oko 8 sati i 30 minuta u pratnji supruge glasao je Dr Ivan Čikarić prvi na listi koalicije “Aleksandar Vučić – Brže, jače, bolje” i kandidat za gradonačelnika Zaječara ispred Srpske napredne stranke na lokalnim izborima.

“Očekujem od izborni proces protekne u najboljem mogućem redu , jer je to u najboljem interesu Zaječaraca.

Verujem da će se gradska vlast što pre formirati kako bi krenula da radi na rešavanju najvećih problema  koji su trenutno u Zaječaru“, izjavio je Čikarić.

Pogledajte izjavu Dr Ivana Čikarića:

Na biračkom mestu broj 24 oko 9 sati u pratnji sina glasao je Dr Nenad Ristović prvi na listi koalicije „Dr NENAD RISTOVIĆ – Pobeda za naš grad“ i kandidat za gradonačelnika Zaječara ispred koalicije Demokratska stranka-Socijaldemokratska stranka-Liberalno demokratska partija -Nova stranka na lokalnim izborima.

“Kao što smo svih ovih dana u kampanji i pre kampanje govorili mi samo želimo jednu novu, svetliju budućnost za našu decu, za naš grad.

Želimo da građani danas izađu, da iskažu svoju volju. Jer samo volja građana je mera za sve nas, za sve političke aktere.

Mi sa liste broj 4 želimo samo jedno – BOLJU I SVETLIJU BUDUĆNOST ZA NAŠU DECU”, izjavio je Ristović.

Pogledajte izjavu Dr Nenada Ristovića:

Na biračkom mestu broj 5 oko 11 sati glasao je Dr Mirko Nikolić, prvi na listi  koalicije “SPS – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić” i kandidat za gradonačelnika Zaječara ispred pomenute liste na lokalnim izborima.

“Očekujem da građani u velikom broju izađu na izbore, da izbori proteknu u fer i demokratskoj atmosferi.

Mislim da smo tokom kampanje dobro predstavili našu listu, očekujem dobar rezultat.

Mislim da su građani prepoznali kvalitet liste i program koji smo ponudili i da će nam to doneti dobar rezultat”, poručio je Nikolić.

Pogledajte izjavu Dr Mirka Nikolića:

Na biračkom mestu broj 10 u 11 sati i 15 minuta glasao je Čedomir Vranjanac, prvi na listi “Srpska radikalna stranka – Dr Vojislav Šešelj”.

“Moja očekivanja su da na ovim izborima pobedi pre svega razum građana Zaječara.

Voleo bih da građani Zaječara donesu pravu odluku, i da nas u naredne 4 godine vode ljudi koji će zaustaviti posrtanje i propadanje grada”, izjavio je Vranjanac.

Pogledajte izjavu Čedomira Vranjanca:

Oko podneva glasao je i Boško Niičić, nosilac liste  „Boško Ničić – POKRET ZA KRAJINU“.

” Moram da naglasim da sam očekivao da će ovaj izborni dan da protekne mnogo korektnije nego što protiče, bar po informacijama koje dobijamo sa terena.

Naši kontrolori i predsednici biračkih odbora, ali i posmatrači misije “Crta” uočili su već niz nepravilnosti, tako da nažalost sa današnjim danom se verovatno izbori neće završiti.

Tri godine smo čekali da dođe do promena i izvuče se iz krize u koju nije bio nikada, i koju ćemo da sagledamo tek kada neko drugi dođe na vlast.

Moja očakivanja su da građani bar izađu u velikom broju da bi došlo do promena. A ovo što se trenutno radi gore je od onoga što se radiloo 2013.godine”, izjavio je Ničić.

Pogledajte izjavu Boška Ničića: 

Dodaj komentar