fbpx

Zaječar bogatiji za tridesetak diplomaca (FOTO)

Preporuka:

Zaječarska pijaca se „preselila“ na Facebook

Desetak dana nakon odluke Gradskog štaba za vanredne situacije da se sve zelene pijace u gradu zatvore zbog pandemije...

Preminuo sekretar ministarstva životne sredine koji je bio zaražen korona virusom

Državni sekretar u ministarstvu životne sredine, Branislav Blažić, koji je pozitivan na korona virus, umro je danas saznaje Blic. Ovo...

Moguć policijski čas od 24 sata: Šta on tačno podrazumeva?

Policijski čas od 24 sata, ukoliko bi bio uveden na teritoriji Srbije, stupio bi na snagu već do kraja...
- Reklama -

Studentima koji su završili studije na Fakultetu za menadžment u Zaječaru u amfiteatru ove ustanove svečano su uručene diplome.

Ponosna na svoju diplomu i stečeno zvanje na Fakultetu uza menadžment bila je Katarina Živković. Osnovne studije ekonomije je završila sa prosečnom ocenom 8,90, nakon čega je stekla i master diplomu, pa se nada da će u budućnosti stečeno znanje moći da primeni u nekoj uspešnoj kompaniji.

Katarina Živković

„ Veoma sam zadovoljna, uslovi su bili odlični. Zahvalila bih se sim profesorima na pruženom znanju. Potrudiću se da u praksi to znanje primenim i dodatno se usavršim i da se u životu bavim onim za šta sam se školovala“, istakla je Katarina.

Diplome je ovog puta dobilo oko tridesetak svršenih studenata osnovnih studija.

Megatrend, kao najstariji i najveći privatni univerzitet u Srbiji uspešno posluje već 24 godine. Prof. dr Mihajlo Rabrenović, zamenik rektora Megatrend univerziteta istakao je da univerzitet ima dobre planove za budućnost, a to podrazumeva reorganizaciju i približavanje studijskih programa potrebama studenata i privrede.

Prof. dr Mihajlo Rabrenović, zamenik rektora Megatrend univerziteta

„Mi ćemo učiniti sve da studentska prava budu još veća, kao i da još bolje potvrdimo poziciju koju imamo na obrazovnoj mapi Srbije. Fakultet za menadžment Zaječar jedan je od najboljih univerziteta, a tome svedoče odlični rezultati koje su od osnivanja fakulteta u ovom gradu pokazali i zaposleni i uprava“, istakao je Rabrenović.

Studentima Fakulteta za menadžment u Zaječaru uručene su diplome kao kruna rada svega onoga što su za tri ili četiri godine naučili i postigli na ovom fakultetu i što bi u budućnosti trebalo da primene u svom gradu, rekla je zamenica gradonačelnika Zaječara Marina Milić.

„Grad Zaječar je radio na tome da stvori uslove da zaposli i svršene studente, ali i sve one bez posla. Drago nam je što će i svi oni koji su danas dobili diplome svoje znanje moći u svom gradu da prokažu i unovče u fabrici koja će biti izgrađena. Cilj nam je da nam deca ostaju u gradu i u zemlji i ovde zasnivaju radni odnos“, rekla je Milić.

Dekan Fakulteta za Menadžment, prof. dr Dragan Mihajlović istakao je da je posle dve godine čekanja i brojnih procedura na Fakultetu napokon akreditovan program poslovne informatike na strukovnim studijama.

Dekan je podsetio da će na Fakultetu za menadžment u Zaječaru prilikom ovogodišnjeg upisa uslovi studiranja za sve brucoše ostati isti, kao i da će o svemu što ih interesuje budući studenti i njihovi roditelji moći da se informišu tokom marta, kada će tradicionalno na fakultetu biti organizovani dani otvorenih vrata.

2 KOMENTARA

  1. Jadni ljudi daju po 3000 e za bezvredni komad papira. Još gore je što misle da mogu nešto uraditi sa tom diplomom.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: