Politika

Zaječar bez lokalnih izbora!!! Velimir Ognjenović i Stefan Zankov ostaju na pozicijama do 2017. godine!!!

foto: www.frontal.rs

Dilema da li će građani Srbije ove godine glasati i na parlametarnim izborima je razrešena. Ipak, još nije određen datum kada će na birališta. U medijima se se spekuliše o 24. aprilu. Lide SNS i premijer Srbije Aleksandar Vučić doneo je odluku o održavanju vanrednih parlamentarnih izbora, a sledeći korak je, što se procedure tiče, da uputi obrazložen predlog za raspuštanje parlamenta ili da podnese ostavku, čime bi se stvorili uslovi da predsednik Republike Tomislav Nikolić raspiše izbore.

2016. godina rezervisana je redovne pokrajinske i lokalne izbore. Da li će biti i vanrednih parlamentarnih izbora, dugo se nagađalo.

„Idemo na izbore“, saopšti je lider SNS i premijer Aleksandar Vučić na sednici Glavnog odbora svoje stranek, ali o datumu kada će izbori biti održani nije bilo ni reči.

Što se tiče građana Zaječara, jedno je sigurno, lokalnih izbora ove godine neće biti u Zaječaru. U Zaječaru će izbori za lokalni parlament biti 2017. godine.

Opozicija je više od godinu dana tražila raspisivanje lokalnih izbora u Zaječaru, ipak posle smene Saše Mirkovića, došlo je do „prividne“ stabilizacije većine u skupštini grada, tako da Stefan Zankov uživa podršku više od 30 odbornika, pa je i varijanta smene gradonačelnika i Stefana Zankova za sada samo pusti san opozicije.

Vreme dok je Mirković vedrio i oblačio gradom je prošlost kako za njegove saradnike (sada podržavaju Stefana Zankova), tako i za građane Zaječara. Ostaju samo rupe u budžetu i dugovi prema radnicima javnih preduzeća.

Izgleda da ZAJEČARCI, više vole da svoje vreme provedu kraj malog ekrana, nego da svojim učešćem donesu neke promene…

Tako građani Zaječara, budite spremni, očekuju nas izbori, ali za promene u lokalnom parlamentu ZAJEČARCI će čekati 2017. godinu.

2 komentara

  • Фотеље у Градској управи су меке и удобне, а у џеп запосленог угурају позамашну суму.

Dodaj komentar