fbpx

Za vikend GLASANJE za idejno arhitektonsko rešenje za uređenje česama u naseljima „Ključ“ i „Kraljevica“

Preporuka:

Novi drvored u Kotorskoj ulici

Nakon ulice Pavla Ilića i Cara Dušana, sadnja drvoreda usledila je i u Kotorskoj ulici u Zaječaru. U pomenutoj...

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Slobodana Zdravkovića u Zaječaru

Zaječarski policajci rasvetlili su teško ubistvo Slobodana Zdravkovića (76) iz Zaječara i uhapsili Z. T. (1977) iz Zaječara i...

Hypnotunez ponovo u Omladinskom centru

Ukrajinski sastav koji je pre 3 meseca zapalio zaječarsku publiku vraća se u Omladinski centar i obećava još jedan...
- Reklama -

U okviru Projekta rekonstrukcije i revitalizacije arteskih česama u Zaječaru, Udruženje “ Za česme” raspisalo je Konkurs za idejno arhitektonsko rešenje za dve česme u naselju “Kraljevica” i naselju “ Ključ” u Požarevačkoj ulici.Na adresu Udruženja pristiglo je 18 radova a žiri je izdvojio po četiri arhitektonska rešenja za svaku česmu.

Izabrani radovi biće izloženi na panoima na Trgu oslobođenja u Zaječaru u petak, 7. septembra u vremenu od 18 do 21 sat.

U subotu, 8. septembra tokom celog dana kod česme u naselju “Ključ” biće izložena idejna rešenja za česmu u Kotlujevcu i građani će na tom mestu moći da glasaju za ideju koja im se najviše dopada. Rezultati će biti objavljeni odmah po brojanju glasova.

Na isti način glasaće se i u nedelju, 9. septembra kod česme u naselju “Kraljevica” od 8 do 20 sati gde će takođe biti postavljena idejna rešenja za česmu u ovom delu grada.

Za izabrane radove predviđene su novčane nagrade.

Inače, projekat rekonstrukcije i revitalizacije arteskih česama realizuju Grad Zaječar, Udruženje “ Za česme” i kompanija Hajneken doo u Srbiji.

Projekat je podržalo i Ministarstvo ekologije zaštite životne sredine.

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: