Društvo Kultura

Za radnike u turističkom sektoru održane radionice u Zaječaru

Turistička Organizacija Grada Zaječara
U skupštinskoj sali Gradske uprave juče (7.jula) je održana edukacija namenjena turističkim organizacijama, ustanovama kulture, event agencijama, preduzetnicima u turizmu , sa ciljem unapređenja turističke privrede u okviru programa “ Edukacija ljudskih resursa u turizmu Republike Srbije“.
„Radionica je usmerena pružaocima usluga privatnog smeštaja i ljudima koji rade u hotelima, restoranima, u kulturnim centrima, bibliotekama, muzejima. Isto tako i onima koji su na poslove u Gradskoj upravi, a tiče se kategorizacije objekata. Obuka doprinosi i omogućava ljudima iz turističkog sektora da se edukuju kako bi bili što bolji u poslovima kojima se bave“, istakla je za medije  Dragana Gogić, v.d. direktora Turističke organizacije u Zaječaru, koja je bila domaćin radionice.

Turistička Organizacija Grada Zaječar

Program sprovodi TOS u saradnji sa Centrom za istraživanja i studije turizma.
Iz Turističke organizacije grada Zaječara poručuju da su u planu još sličnih radionica.
Održane su i obuke u okviru sertifikacione šeme „Čisto i sigurno“, a u okviru projekta „EU za tebe – za kulturno nasledje i turizam“, koji sprovodi GIZ, a glavni partner je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije.

Dodaj komentar