Politika

Vulin danas u Zaječaru

foto: tvbest.rs

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin prisustvovaće danas u Filijali Republičkog fonda PIO u Zaječaru promociji novih elektronskih sevisa.

Kako je saopšteno iz Ministarstva rada, novi elektronski servisi omogućavaju građanima da elektronski podnesu zahtev za dobijanje potvrda ili uverenja, kao i kalkulator za orijentaciono izračunavanje datuma sticanja uslova za starosnu penziju.

Nakon posete Fondu PIO, ministar Vulin će se u Gradskoj upravi Zaječar sastati sa načelnikom Zaječarskog okruga Vladanom Paunovićem, gradonačelnikom Zaječara Velimirom Ognjenovićem, predsednikom Skupštine grada Zaječara Sašom Mirkovićem, Komesarom za izbeglice i migracije Vladimirom Cucićem.

Ministar Vulin takođe će se sastati sa direktorom Doma zdravlja Zaječar Stanislavom Tadićem, direktorkom Centra za socijalni rad Zaječar Mirom Andrijašević i predstavnicima Zavoda za javno zdravlje i Crvenog krsta, a tema sastanka biće problemi u vezi sa migracionim tokovima i predlozi i mere za njihovo rešavanje.

Izvor: tvbest.rs

Dodaj komentar