fbpx

Vučić uskoro opet u Zaječaru?!

Preporuka:

BOG SE JAVI: Danas slavimo Bogojavljenje! (FOTO)

Povodom jednog od petnaest najvećih hrišćanskih praznika, Bogojavljenja danas je u Sabornom hramu rođenja presvete Bogorodice u Zaječaru služena...

Danas je zimski Krstovdan

Srpska pravoslavna crkva 18. januara slavi Krstovdan, kao uspomenu na prve hrišćane koji su primili veru. Praznik se vezuje...

Zaboravljeni deo srpske narodne nošnje predstavljen zaječarskoj publici (FOTO)

U Galeriji Narodnog muzeja u Zaječaru u utorak, 21. januara svečano je otvorena izložba "Kolekcija zubuna iz zbirke Zavičajnog...
- Reklama -  

Nakon što je 15. juna predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio Zaječar i održao miting, prisutnim građanima obećao je da će u narednih mesec dana potpisati ugovor sa predstavnicima nove fabrike koja će biti otvorena u Zaječaru, ali i da će oko 15. avgusta ponovo posetiti naš grad. Tom prilikom bi, kako je najvio, obišao infrastrukturne radove na putu Vratarnica – Knjaževac, ali i radove na izgradnji nove fabrike u Zaječaru.

Tačno dva meseca je prošlo od poslednje posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Zaječaru i njegovog obećanja da će ponovo doći. Kako je tada najavio oko 15. avgusta trebalo je da obiđe infrastrukturne radove na putu Vratarnica – Knjaževac, ali i radove na izgradnji nove fabrike u Zaječaru.

“ Ja dolazim za dva meseca da vidim kako teku radovi na rekonstrukciji puta Vratarnica-Knjaževac.

Dolazim za dva meseca da vidim kako idu radovi na izgradnji nove fabrike u Zaječaru.

Jer ako ja ne dođem da to vidim, ako se ja ne pojavim, čekali biste na to još 6 ili 8 meseci“, obećao je Zaječarcima 15. juna predsednik Vučić.

Dva meseca je prošlo, a ponovni dolazak Vučića u Zaječar niko ne pominje. Kao ni to da li je i sa kojom kompanijom predsednik 15. jula potpisao ugovor i da li će od januara 2020. godine u gradu na Timoku zaista biti posla za oko 2000 ljudi.

Sudeći prema rečima predsednika Vučića nakon poslednje posete, do sada je već trebalo da otpočne gradnja nove fabrike u Industrijskoj zoni „Zapad“ u Zaječaru u kojoj će biti otvoreno do 2000 novih radnih mesta.

Ne samo da nema fabrike, već ni informacije o kojoj se kompaniji radi.

FOTO: Radio Magnum

A od radova na polju infrastrukture, istina je da su otpočeli jedino oni na rekonstrukciji puta prema Negotinu i Kladovu, kao i na deonici Vratarnica-Marinovac-Selačka.

Međutim, radova na putu Vratarnica- Knjaževac još nema.

Verovatno će oni uslediti nakon završetka puta od Vratarnice do Marinovca, ali je i ta konstatacija samo u formi pretpostavke.

I kako reče sam predsednik, ako on ne dođe u kontrolu, (a došao nije) na početak izgradnje fabrike u Zaječaru, ali i rekonstrukcije puta ka Knjaževcu mogli bismo da čekamo još 6 do 8 meseci.

Međutim, kako je do sada uglavnom sve obećano i ispunjeno, verujemo i željno iščekujemo skori dolazak predsednika u Zaječar. Jer kako i sam reče, nije da mi ne verujemo u sistem, sistem je nama potreban, kao i stroga kontrola prilikom koje će svako svakom morati da položi račune i izveštaje građanima Zaječara.

Podsetite se još jednom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Zaječaru i njegovog obraćanja grđanima:

Uzivo iz Zajecara!Miting "Budučnost Srbije"

Gepostet von Zaječar Online am Samstag, 15. Juni 2019

- Reklama -

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: