fbpx

Vučić danas u poseti Rogljevu, Negotinu, Kladovu i Boru

Preporuka:

Registrovano još 54 slučajeva, u Srbiji ukupno 301 slučaj zaraze korona virusom

U Srbiji je danas registrovano još 54 slučajeva zaraze korona virusom. Ukupno 301 potvrđen slučaj COVID 19 neračunajući 15...

Nastava na daljinu za mlađe osnovce od danas na programu RTS2

Nastava na daljinu, zbog epidemije korona virusa, osim na TV kanalu RTS3, internet portalu RTS i platformi RTS Planeta, od danas će...

Prva žrtva virusa korona u Nišu, preminula doktorka

Da je u utorak popodne na niškoj Infektivnoj klinici preminula žena iz Niša stara 60 godina koja je bila...
- Reklama -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu, 16. marta kampanju „Budućnosti Srbije“ nastavlja posetom Borskom okrugu i obilaskom Rogljeva, Negotina, Kladova Rtkova i Bora.

Poseta je počela u 10 časova obilaskom pogona topionice bakra Zijin u Boru, a nastavljena u 12 sati u Rogljevu obilaskom Rogljevačkih pivnica i razgovorom sa lokalnim vinarima.

Rogljevo / Foto: Budućnost Srbije / Instragram

Protokolom je predviđeno da Vučić sa saradnicima u 13 časova i 25 minuta obiđe završne radove na zgradi Doma za decu i omladinu „Stanko Paunović“, a nakon toga uputiće se za Kladovo gde će u 14 sati i 20 minuta obići rekonstruisanu osnovnu školu „Vuk Karadžić“.

U 15 časova Vučić će u Rtkovu obići poljoprivredno domaćinstvo Nikole Verbunkića.

Centralni skup posete Borskom okrugu u kampanji „Budućnost Srbije“ zakazan je za 17 časova u Boru u ulici Moše Pijade, kada će zajedno sa premijerkom Anom Brnabić predstaviti postignute rezultate u prethodnom periodu i planove za dalji razvoj zemlje.

izvor: ngportal

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: