fbpx

Volvox, SickTer i Fubar u Omladinskom centru

Preporuka:

Zbirka pesama „Zen na žaru“ Mladena Šljivovića u izboru za nagradu Poetikuma

Centar za afirmaciju stvaralaštva – Poetikum raspisao je Prvi konkurs za najbolju neobjavljenu zbirku pesama, na kome je u...

Donirane knjige stižu u ŠOSO „Jelena Majstorović“

Matična biblioteka "Svetozar Marković" iz Zaječara po prvi put se ove godine priključila akciji povodom 14. februara Međunarodnog dana...

Predstava „Petra“ ponovo pred zaječarskom publikom

Predstava o odnosu majke i ćerki, želji da se ode, neznanju da li da se ode ili ostane, priča...
- Reklama -

U zaječarskom Omladinskom centru biće održan još jedan koncert na kome će u toku jedne večeri publiku zabavljati čak tri različita benda.

Volvox je bend koji svoje neobično ime duguje eksperimentu dr Ksovlova, koji je spajanjem šest volvoksa kreirao bend, a bavi se stvaranjem vizantijskog ili još bolje, romejskog sci-fi zvuka.

SickTer je bend koji je od samog nastajanja izuzetno aktivan, što kada je u pitanju auditivni studijski i vizuelni materijal, što kada su u pitanju koncertni nastupi. Njihovu energiju i autentičnost prepoznali su i bendovi Stuttgart Online i Artan Lili, te su u više navrata nastupali kao gosti ovim sastavima. Takođe, bend je obišao i skoro sve značajnije festivalske manifestacije koje su održane u Srbiji.

Fubar je sastav nastao marta 2016. godine. kao proizvod članova starih negotinskih grupa Spins, Brandon Walsh, Occultis, I shta sad? i Famozni Zero. U septembru mesecu menadžer Dejan Alavuk – Keri, organizuje živo snimanje audio i video materijala u Negotinskom Domu Kulture pod nazivom „Uživo kod Mokranjca“. Snimljeno je 6 pesama: „Pa, pa“, „Nazad u grad“, „Liberté“, „Strabag“, „P.M.G“, kao i obrada legendarnog negotinskog sastava Bemwejci „St. Boban Miličić“. Početkom 2018. godine, Tedi napušta grupu i FUBAR od tada nastavlja kao trojka.

Svirka je zakazana za petak, 31. janauara, a cena karata će u pretprodaji biti 200 dinara, dok će se na dan koncerta ulaznica naplaćivati 300 dinara.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: