fbpx
Politika

Večeras “opet” sednica po hitnom postupku! Da li ZELJA pravi novu većinu?

stefan zankov
foto: rtvbor.rs

Danas će u Zaječaru biti održana 98. sednica Skupštine grada zakazana po hitnom postupku.

Na sednici, pored izbora članova Verifikacionog odbora i potvrdjivanja mandata odbornika, odbornici će razmatrati i Predlog za izbor predsednika Skupštine grada Zaječara.

Za predsednika Skupštine predložen je Stefan Zankov, odbornik sa izborne liste „Srpska napredna stranka-Aleksandar Vučić“. Zankova je za predsednika Skupštine predložila grupa od 25 odbornika. Prema Poslovniku Skupštine grada Zaječara, kandidata za predsednika Skupštine može da predloži najmanje 1/3 odbornika.

U kratkoj biografiji Zankova navodi se da je osnovnu školu i Gimnaziju završio u Zaječaru, a zvanje inženjer elektotehnike na smeru za telekomunikacije stekao je na Elektronskom fakultetu u Nišu.
Od 2004. godine je bio poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije u četiri mandata. U periodu od 2004-2007. godine obavljao je funkciju potpredsednika Narodne skupštine Republike Srbije, a u periodu od 2007-2008. funkciju predsednika Odbora za industriju Narodne skupštine Republike Srbije. Četiri puta je biran za odbornika u Skupštini grada Zaječara.
Od skora, i ako je na snazi odluka da se “NE ZAPOŠLJAVA” niko u JP, on je primljen obavlja poslove saradnika za planiranje i operativno upravljanje elektroenergetskog sistema u preduzeću Operator distributivnog sistema „EPS distribucija“ Beograd.
Jedan je od osnivača i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Kako naš portal saznaje, izvesni ZELJA je je opet u Zaječaru i glavni je kordinator “sklapanja” nove većine.

Pitanje za STEFANA ZANKOVA: Da li se stidiš?

Početak sednice zakazan je za 17 i 30.

Dodaj komentar